itjobb.se

Integrationsutvecklare till CANEA

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Integrationsutvecklare till CANEA

CANEA i Göteborg söker nu en integrationsutvecklare som kommer arbeta inhouse med deras egenutvecklade produkt CANEA ONE. Tjänsten passar dig som är nyexaminerad från en yh- eller högskoleutbildning inom it eller har något års arbetslivserfarenhet och har med dig kunskap inom integrationsutveckling. Om du vill ha en konsulterande tjänst där du får skapa stor kundnytta kan detta vara en tjänst för dig. Välkommen in med din ansökan.

Om tjänsten
Som integrationsutvecklare tillhör du CANEAs leveransteam. Teamet ansvarar för de olika tekniktjänster CANEA erbjuder rörande den egenutvecklade produkten CANEA ONE och levererar integrationer mellan CANEAs produkt och kundens övriga system.

Du erbjuds

  • Ett företag med stark kultur som präglas av ödmjukhet, prestigelöshet och hjälpsamhet

  • En gedigen introduktion och utbildning när du är ny i rollen och kommer löpande erbjudas utbildningar i CANEAs egna sortiment för kompetensutveckling

Arbetsuppgifter
Som integrationsutvecklare arbetar du som teknisk resurs i leveranser till kund av IT-produkten CANEA ONE som är ett webbaserat system som hjälper kunderna att bli mer effektiva i sin vardag med dokument-, projekt- och ärendehantering samt processmodellering och strategi med måluppföljning. Arbetet drivs i projektform i nära samarbeta med säljare och projektledare och teamet ansvarar för hela leveransen från design och specifikation till kodning och installation. Detta ger dig en möjlighet att ta kund från ax till limpa och se hela problemuppställningen.

Du kommer exempelvis att:

  • Utveckla kundanpassade integrationer

  • Installera och uppdatera kunders miljö med nya versioner av systemet

  • Göra teknikbeställningar kopplade till kunds nyttjande av systemet, exempelvis kring databaser eller migration av information

  • Tillsammans med säljare besvara nya behov hos kund samt ta fram en applicerbar teknisk lösning

Vi söker dig som

  • Har en relevant YH- eller högskoleutbildning inom it

  • Har Kunskap inom C#, java, SQL, Microsoft/Windows och integrationsutveckling från utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet

  • Arbetat i en kundorienterad roll tidigare

  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person har du förmåga att se helheten och trivs i en tekniskt orienterad roll där du får skapa lösningar tillsammans med kunder. För att trivas och lyckas i rollen ser vi även att du är kommunikativ, orädd och tar egna initiativ.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg, Packhusgatan 6

Frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Integrationsutvecklare till CANEA

Academic Work