itjobb.se

Som integrationsutvecklare på avdelningen It-utveckling kommer du att arbeta i ett agilt team med den centrala integrationsplattformen och relaterad systemintegration för att skapa och förvalta integrationslösningar för hela Finansinspektionen (FI). Arbetet innebär att ta ägarskap för integrationslösningarna och den centrala integrationsplattformen. 

FI har under senare år stärkt sitt fokus på digitalisering och it-stöd och som en del av det har it-organisationen vuxit. På it-området strävar vi mot att utnyttja framtidens teknologier för att stödja verksamheten på FI bästa sätt. 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom it-området eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Det är meriterande om du har examen mot civilingenjör, systemvetenskap eller liknande. Du har erfarenhet av utveckling av lösningar för systemintegration, inklusive utveckling i integrationsplattform samt design och utveckling av API:er och integrationsarkitektur. Det är en fördel om du har erfarenhet av Biztalk, GraphQL, systemutveckling inom .Net samt om du har kunskap om XML-scheman/XSD och Json. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet från finansiell sektor eller offentlig sektor samt kunskaper om agilt arbetssätt. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående, initiativtagande och framåtblickande. Du bidrar även med gott samarbete och är uthållig. Vidare är du effektiv i ditt sätt att planera, organisera och prioritera ditt arbete.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Peter Arvidson på 08-408 980 59.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

En anställning vid Finansinspektionen kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll genomförs enligt bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 27 mars 2020. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet, väl fungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

 

logga

Integrationsutvecklare till Finansinspektionen

Ansök nu

Dela detta jobb