itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Integrationsutvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-10-14

Ansök nu

Integrationsutvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

Vill du göra skillnad på riktigt varje dag? Hos oss får du vara med och bygga framtidens vårdsystem!

Om oss
Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg. En förutsättning för nästa steg inom den medicinska utvecklingen är förbättrade och moderniserade informationsstrukturer och digitalisering där vi i allt större utsträckning styr produktion och vårdleverans datadrivet och med digital information som beslutsstöd. I detta ingår data från strålkanoner, radioaktiva röntgenundersökningar, operationsdata, avancerade läkemedel och genetiska data som kan kombineras för att skapa nya behandlingar.

Karolinska har en stark IT-avdelning och tar nu steget mot att i partnerskap och på egen hand utveckla helt nya lösningar för vårdens digitala system som idag inte finns på marknaden. Det vi gör är unikt och kommer vara revolutionerande för utvecklingen inom hälso- och sjukvården och forskningen. Därför tar vi nu nästa steg mot ökad utvecklingsförmåga inom universitetssjukhuset för vår långsiktiga satsning. Vi har gott om erfarenhet och kunskap inom vårdens traditionella system men vi behöver bli fler som tänker nytt och som utmanar desamma. Ambition, leveransfokus och kreativitet värdesätts högt och vi behöver både bredd och spets och vi ser gärna att även talanger med mindre erfarenhet växer med oss. Som utvecklare arbetar du från teknikstaben inom Karolinskas verksamhetsområde IT Utveckling och vårdinformation.

Vi söker
Vi söker flera nya utvecklare som kan Java tillämpat för API och integration till vårt team. Vi vill jobba med dig som kan professionell mjukvaruutveckling och som älskar teknik, som aldrig får nog av att lära nytt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Därför värdesätter vi att du kan arbeta självständigt såväl som i team. Du trivs när det är full fart och gillar att söka ny kunskap.

Om tjänsten
Du arbetar i ett team och kommer få möjligheten att vara med och driva utvecklingen av ett framtidssäkrat vårddatalager som bygger på den samlade data vi har.

Vi söker utvecklare som  fokuserar på integrationsutveckling, främst i Java. Vi ser med fördel att du har arbetat några år inom backend-utveckling eller integrationsutveckling samt integrationsarkitektur och är väl bekant med en eller flera integrationsplattformar.

Vi arbetar utifrån agila utvecklingsmodeller och jobbar med stora datamängder och har en molnmiljö som hanteras i egen regi. Du får möjlighet att jobba i en omväxlande arbetsmiljö med hög kompetens och vara med att utveckla nya lösningar som inte existerar någonstans idag. Du kommer jobba nära vårdens professioner och i ett sammanhang som rör sig snabbt och med stor variation.

Kvalifikationer
Krav:

  • Relevant utbildning inom systemutveckling, t ex Ingenjör eller systemvetare
    eller annan utbildning i kombination med några års dokumenterad erfarenhet.
  • Grundläggande förståelse för containers och api-utveckling.
  • Obehindrat tala svenska och engelska då detta används i det dagliga arbetet.

Meriterande:

  • Erfarenhet av Apache Kafka, Apache Camel, Quarkus, Openshift och Kubernetes.
  • Erfarenhet av integrationskomponenter, APIer och API gateways.
  • Erfarenhet av Microservice-arkitektur, messaging och event streaming.
  • Erfarenhet av att arbeta i agila projekt, med CI/CD och DevOps.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: CV+ Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Integrationsutvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset