itjobb.se

Integrationsutvecklare till TietoEVRY, utgå ifrån vart du vill i hela Sverige!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Integrationsutvecklare till TietoEVRY, utgå ifrån vart du vill i hela Sverige!

”Upgrading tomorrow together” och med fokus på tillit, mångfald och öppenhet. Så är känslan av att jobba på hos TietoEVRY. Här erbjuds du en möjlighet att få jobba med ny och spännande teknik på ett stort och tryggt bolag där förmånerna är många. Du kan utgå från vart du vill i hela Sverige och TietoEVRY ligger i framkant vad det gäller ett modernt synsätt kring work-life balance. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från att ha jobbat som utvecklare, med kunskap inom Java eller C# .net och gärna med kunskap inom och ett stort intresse för MS Azure Cloud. Du kommer ges möjlighet till stort personlig och professionell utveckling i ett team med framåtanda!

Om tjänsten

TietoEVRY skapar digitala förutsättningar till att utveckla företag och samhällen och är ledande inom digitala tjänster och programvaror. Med över 24 000 medarbetare internationellt är de experter på att lösa sina kunders integrationsproblem via Microsofts Plattform Azure Cloud och det spännande, relativt nya, integrationssystemet BizTalk. Kunderna finns inom många, spännande och varierande branscher, allt ifrån byggbranschen, energibranschen, retail och inom bank/finans. Du kommer tillhöra ett team om 22 personer som jobbar i roller som seniora integrationsutvecklare, förvaltningsledare, supporttekniker och projektledare och du rapporterar direkt till Saman som är Chef för integrationsteamet.

Du erbjuds

 • Arbete i ett företag som ligger i framkant vad gäller digitala tjänster och programvaror

 • Flexibla arbetstider, flexibel arbetsort samt inspirerande kollegor över hela landet att ta rygg på och utbyta kunskap med

 • Konkurrenskraftiga löner, bonussystem och möjlighet till tjänstebil

 • Möjlighet att utvecklas vidare genom ett kompetensutbildningspaket som du erbjuds med möjlighet att fördjupa dig ytterligare inom olika tekniker, projektledning eller annat område du finner intressant. Du kommer även få möjlighet att ta ett Azure Cloud- certifikat, om du inte redan har ett samt lära dig andra nya tekniker

Arbetsuppgifter

Som integrationsutvecklare arbetar du med flera parallella projekt som styrs utifrån en scrum-baserad metod. Du arbetar framförallt i TietoEVRY kunders miljöer med systemintegrationer, transformationer, incidenthantering och med att hitta nya lösningar som du även testar och säkerställer fungerar enligt plan.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom programmering, datavetenskap eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig.

 • Har ca två års tidigare arbetslivserfarenhet av att ha jobbat som utvecklare och med mycket goda kunskaper i Java eller i C# och.net

 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då du kommer behöva det i arbetet med kunder dagligen då mykcet av kundernas dokumentation sker på svenska, samt så har du goda kunskaper i engelska då du även kommer ha användning för engelska i ditt dagliga arbete.

Det är starkt meriterande om du har goda kunskaper inom MS Azure Cloud och BizTalk. Det är även starkt meriterande om du arbetat som integrationsutvecklare eller utvecklingsarkitekt tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Som person är du:

 • Ansvarstagande

 • Serviceminded med god samarbetsförmåga

 • Självständig

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: hela Sverige, du bestämmer vart du vill sitta. TietoEVRY har kontor runt om i hela landet vilket möjliggör en flexibel arbetsmiljö.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRY’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Tieto and EVRY merge to create the leading Nordic digital services company, promoting openness, trust and diversity.Läs mer om TietoEVRY

Dela detta jobb

Integrationsutvecklare till TietoEVRY, utgå ifrån vart du vill i hela Sverige!

Academic Work