itjobb.se

Interim: Master Data Konsult

Ort
Utgår

2021-08-16

Ansök nu

Interim: Master Data Konsult

Är du specialist på master data och duktig på skapa processer och rutiner kring användandet av masterdata i en organisation? Vår kund söker en erfaren konsult som kan hoppa in i ca 3-6 månader för att hjälpa dem lägga in data i deras system, samt kravställa och driva projekt så att kundens IT-leverantörer bygger lösningar som kan automatisera flödet på sikt. Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Möjlighet till förlängning finns och fakturering genom eget företag är möjligt.

Om företaget:

Vår kund utvecklar, tillverkar och säljer produkter till byggåterförsäljare. De har funnits i ca 50 år och har stort förtroende i branschen. Kontoret ligger i Kista men tjänsten kommer att vara på distans tills smittoläget lättas i landet.

Om rollen:

Företaget övergick för några månader sedan till Microsoft Dynamics som sitt ERP. Efter systembytet har en del masterdata hamnat fel. Även integrationen till PIM (Product information management systemet) har kapats. Till följd av detta hanteras masterdatan manuellt vilket tar tid. Företaget har därför hjälp med följande:

  • Att skapa strukturer och processer kring hantering av master data
  • Att hantera de operativa uppgifterna att lägga upp artiklar
  • Att vägleda intern IT/de externa IT-konsulter, samt kravställa
  • Att formulera verksamhetens behov, skapa en process, få det att fungera samt översätta detta till krav gentemot IT

Vi söker dig som:

Vi tror att du är en självgående person som har erfarenhet av att hantera problem som kan uppstå från byte av ERP och datamigrering. Du är:

  • lösningsfokuserad
  • teknisk kunnig. Du har avancerade Excel kunskaper och gärna grundläggande SQL
  • mycket meriterande med erfarenhet av Microsoft Dynamics 365

Låter det intressant?

Då hör vi gärna från dig! Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatum, så vid intresse ber vi dig att ansöka snarast.

Dela detta jobb

Interim: Master Data Konsult

MultiMind Bemanning AB