itjobb.se

Intern systemutvecklare

Företag Multisoft AB
Ort
Utgår

2019-06-12

Ansök nu

Intern systemutvecklare

Vi vill skapa tid för människor att ägna sig åt spännande och kreativa uppgifter. Våra medarbetare har mycket höga krav på bra systemstöd, då de själva arbetar med att bygga samma sak för våra kunder. Vi erbjuder nu dig möjligheten till ett utmanande, kreativt och roligt jobb på avdelningen Internutveckling!

Vi söker dig som

  • Har ett kreativt sinne och en exceptionell problemlösningsförmåga.
  • Precis som vi, ser det som vansinne att tråkiga repetitiva administrativa uppgifter utförs manuellt när de lätt skulle kunna automatiseras med välskriven kod.
  • Älskar programmering, tycker om utmaningar och vill skapa något med stort bestående värde.
  • Är intresserad av IT i stort. I tjänsten ingår även att bistå med hjälp i gränslandet mellan serverdrift och applikationsdrift vid behov.
  • Kan axla en bred roll som innefattar både verksamhetsanalys, kravinsamling, lösningsarkitektur, systemarkitektur och systemutveckling.

Om tjänsten

Internutveckling ansvarar för företagets samtliga interna stödsystem, där huvudfokus ligger på KOLL, vårt stora och komplexa verksamhetssystem. I KOLL arbetar alla medarbetare dagligen och systemet ger bland annat stöd för tidrapportering, kund-/projekthantering, fakturering, intranät, säljfunktioner och resultatuppföljning. Vi ansvarar även för våra egenutvecklade lönesystem, kundbeställningsportal, sms-portal samt förvaltning och vidareutveckling av vårt ekonomisystem. Rent utvecklingsmässigt arbetar vi utifrån en smart och vågad tvålagermodell och vi tror oss vara kanske Sveriges vassaste bolag när det gäller modern databasnära utveckling.

Anställningen kräver att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Din bakgrund

Vi som arbetar här har bland annat en bakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande, men det är inget krav. Vi tror att du, liksom vi, har programmering som ett stort privat intresse. Sannolikt har du utvecklat en hel del på fritiden vid sidan av studier eller tidigare arbete. För oss spelar det ingen roll om du tidigare har utvecklat i C#, C++, Java, Python, Ruby, T-SQL eller något annat språk, då vår övertygelse är att förmågan hos en vass systemutvecklare inte främst hänger på vilken syntax man är van vid.

Tyngdpunkten i programmeringen kommer utgöras av T-SQL, men det blir även en del C#, HTML och CSS. Har du kunskaper kring administration av SQL Server, IIS eller resten av den Microsoft-orienterade server-världen är det naturligtvis meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du har en stark förmåga att analytiskt och strukturerat ta reda på den information som krävs för att klara av uppgiften. För att lyckas i rollen kommer du bli certifierad inom Microsoft SQL Server.

IT-stödarbetet kommer främst att handla om konfiguration av IIS och SQL Server, men vi vill att du även är nyfiken på hur vår övriga IT-park fungerar.

Dela detta jobb

Intern systemutvecklare

Multisoft AB