itjobb.se

Intresseanmälan: Är du vår nästa Cloud-arkitekt?

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Intresseanmälan: Är du vår nästa Cloud-arkitekt?

Human IT sätter medarbetarna i fokus, vi värdesätter engagemang och att du vill vara en aktiv del av bolagets framgång. Som konsult hos oss ges du möjlighet att direkt påverka arbetet med bolagets strategi framåt och vilka satsningar på partnerskap etc som görs. Vi är idag partner till RedHat och Amazon och vi arbetar mycket med kompetens- och karriärsutveckling genom exempelvis teknikforum. Vi har en stark sammanhållning i gruppen och en tät kontakt, att sätta laget före jaget är en självklarhet. I Göteborg är vi idag ca 25 pers.

 

Vi har nu ett behov av en tekniskt intresserad Cloud-arkitekt, som vill vara med att hjälpa vår kund med deras resa till molnet. Uppdraget kräver djupa kunskaper inom AWS, samt erfarenhet inom molnmigreringar.

Är du den vi söker och vill veta mer? Skicka in en intresseanmälan idag via ansökningsformuläret. Har du rätt bakgrund, kontaktar vi dig för mer information.

Vi ser fram emot ditt svar!

 

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 120 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Intresseanmälan: Är du vår nästa Cloud-arkitekt?

Human IT