itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IP-tekniker till stort Telekombolag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

IP-tekniker till stort Telekombolag

Är du en person som gärna lägger ner det "lilla extra" i arbetet och uppskattar att jobba på distans? Tycker du även om att hitta lösningar och ha många bollar i luften? Då är detta en möjlighet för dig! Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Om tjänsten

Vi söker just nu efter en IP-tekniker på uppdrag av vår kund! Som medarbetare i detta bolag kommer du att vara en viktig pusselbit i en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen där de verkar.

Du kommer vara en del av det team som jobbar mot privatkunder. På distans kommer du att arbeta med att konfigurera och migrera switchar och routrar. En viktig del av arbetet innefattar att hålla en fungerade kommunikation med nätverksteknikerna som jobbar onsite hos kunderna via telefon.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att konfigurera och migrera switchar och routrar. Då arbetet sker på distans kommer kommunikationen med fälttekniker on site sker via telefon.

Vi söker dig som har:

  • Minst 1-2 års erfarenhet som IT Tekniker.

  • Grundläggande TCP/IP kunskaper.

  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska.

Som person är du:

  • Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och har en god förmåga att hantera flera saker samtidigt.

  • Du behöver vara problemlösande och analytisk.

Vi söker dig som

  • Start: Omgående

  • Slut: 9 månader med god möjlighet till förlängning.

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: 100% distansarbete oberoende av bostadsort

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

IP-tekniker till stort Telekombolag

Academic Work