itjobb.se

Logga

IT-Administratör/Koordinator

Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

IT-Administratör/Koordinator

Är du en serviceinriktad person som har en viss administrativ vana? Trivs du med att arbeta i ett tajt team men där du även får ta eget ansvar? Då kan detta vara tjänsten för dig. Centric söker just nu en IT Administratör / Koordinator till vår kund i Göteborg!
 
Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Som IT-administratör så kommer du att arbeta i vår kunds lokaler i Göteborg. Du kommer att tillhöra ett team på 5 personer där ni har ett tätt samarbete med varandra men även med övriga organisationen. Du arbetar med support av den interna organisationen och nedan är exempel arbetsuppgifter som ingår i din roll:

  • Beställning av hårdvara och datorpaket

  • Fakturafrågor

  • Beställning av licenser, leasingavtal

  • Administration av användarkonton 

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en servicefunktion och har viss administrativ vana. Du har en teknisk förståelse och har en förmåga att kunna läsa och följa instruktioner. Som person har du en god samarbetsförmåga då det ställs höga krav på samarbete i denna rollen. Vidare har du även en förmåga att arbeta självständigt och driva arbetet framåt, har en förmåga att prioritera mellan olika ärenden samt är flexibel och vågar fråga. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag! 

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

Dela detta jobb

Logga
IT-Administratör/Koordinator

Centric Professionals AB