itjobb.se

IT-administratör till spännande bank i centrala Stockholm!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

IT-administratör till spännande bank i centrala Stockholm!

Kombinera dina kunskaper inom IT med att lära dig mer om bankvärlden! Marginalen bank har idag 30 000 kunder och behöver nu dina IT-kunskaper för att stötta upp deras IT-avdelning. Här får du möjlighet till en bred roll inom IT där du jobbar med både bankens interna medarbetare och kundernas behov av teknisk support.

Om tjänsten

Academic Work söker nu en IT-administatör till Marginalen Bank! Marginalen bank jobbar varje dag för att bidra till en bättre värld genom att underlätta ekonomiskt för människor och partners. Banken söker alltid efter nya arbetssätt och lösningar som effektiviserar processer och kan förbättra kundens vardag. Banken är nu i stort behov av dig som ska felsöka och automatisera deras system.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marginalen Bank. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under 6 månader men möjlig chans till förlägning.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du arbeta med bred IT-support och systemdrift! Du kommer bland annat arbeta mycket i SQL samt en del i excell. Vidare kommer arbetsuppgifterna pirmärt bestå av att ha koll på schemalgda jobb, felsöka, automatisera jobb där du får komma med egna förslag till förbättringar!

Tjänsten passar dig som vill jobba i en bred roll inom IT och samtidigt få en syn in i bankvärlden. Här får du chansen att på kort tid ta mycket ansvar och utvecklas.

Vi söker dig som

Vi söker dig som :

  • tidigare erfarenhet av support eller systemdrift

  • kunskap inom SQL

Meriterande:

  • förståelse för excel ioch excel makron, vb script eller liknande programmeringsspråk.

Som person är det viktigt att du är ansvarstagande och lösningsorienterad! Vidare bör du vara serviceintriktad då du hanterar mycket av företagets support.

Information om företaget

Deras rötter går tillbaka till 1979 och har sedan Marginalen bildades i början på 90-talet växt av egen kraft. I samband med att Marginalen förvärvade Citibanks svenska konsumentbank 2010 bildades Marginalen Bank.

Marginalen Bank erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Det är med dessa insikter som de skapat dess företagserbjudande. De hjälper till med tillväxtfinansiering som fakturafinansiering, företagslån, leasing och avbetalningstjänster. Under samlingsnamnet Marginalen Core minskar de den administrativa bördan och frigör tid åt företagaren. Bland dessa tjänster finns juridik, HR, redovisning, inkasso och fakturaadministration.

Dela detta jobb

IT-administratör till spännande bank i centrala Stockholm!

Academic Work