itjobb.se

IT- ansvarig till SSU

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-09-07

Ansök nu

IT- ansvarig till SSU

SSU är en ung och driven arbetsplats som nu söker en IT- ansvarig som vill ansvara för all IT, teknik och medlemssupport. Hos SSU hamnar du på en innovativ och flexibel arbetsplats med engagerade kollegor. Här har du möjlighet att påverka förutsättningarna för ungas politiska engagemang. Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbunds (SSU) räkning en IT-ansvarig. SSU är en folkrörelse med över 10 000 medlemmar som påverkar och driver samhällsutvecklingen i de frågor som är viktiga för deras medlemmar och relevanta för unga personer i Sverige. Deras vision är en värld där alla människor ges möjlighet att förverkliga sina innersta drömmar. Varje människa ska ha rätt att styra över sitt eget liv och tillsammans med andra forma politiken för framtiden.

Vi söker dig som har ett starkt IT intresse och som vill vara med och driva politikutvecklingen som ska gynna unga personer i Sverige. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SSU.

Arbetsuppgifter

Som IT ansvarig kommer du arbeta brett med såväl IT, teknik och medlemssupport. Det är en bred och utmanande roll där man får möjlighet till variation i sin vardag. En arbetsvecka kan bland annat innefatta att jobba med användarsupport och underhåll av CRM-system, utveckling av tekniska lösningar kopplade till medlemsflöden, IT-underhåll, kontinuerligt dataskyddsarbete m.m.

Arbetet kräver mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga med olika målgrupper i olika åldrar, så som medlemmar, personal och leverantörer. Ditt uppdrag innebär att ge god service till såväl förbundsexpedition som distrikt, klubbar och enskilda medlemmar.

Ett axplock av dina ansvarsområden:

 • Underhålla och utveckla arbetet med SSU:s CRM-verktyg
 • Support och utbildning i CRM-verktyget
 • Ansvara för SSU:s intranät, molnlösningar och andra internkommunikationskanaler
 • Ansvara för och administrera server, DNS, e-post m.m.
 • Underhålla och administrera ssu.se
 • Kontakt och beställningar mot IT-leverantörer
 • Övergripande ansvar för IT-säkerhet, lösenordshantering, GDPR
 • Praktisk IT-service på kontoret

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att ha arbetat med CRM- verktyg

 • Har minst ett års tidigare erfarenhet av att ha arbetat med IT-support och kan administrera olika molnlösningar för e-post, lagring och kommunikation

 • Har ett mycket stort IT intresse

Vi ser det som mycket meriterande om du:

 • Har erfarenhet av att arbeta i en folkrörelse
 • Erfarenhet från SSU eller Socialdemokraterna
 • Har kännedom inom Frontend och backend utveckling

Övrig information

Start: Omgående, kortare uppsägningstid kommer prioriteras!

Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas

Lön: fast månadslön

Placering: Sveavägen 68, centrala Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SSU önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Läs mer om SSU här

Dela detta jobb

IT- ansvarig till SSU

Academic Work