itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IT-arkitekt/systemutvecklare

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2022-06-28

Ansök nu

IT-arkitekt/systemutvecklare

Vill du vara en del av Mittuniversitetets olika utvecklings- och förvaltningsaktiviteter, då är det här rätt jobb för dig!

Mittuniversitetet, Avdelningen för Infrastruktur

Avdelningen infrastruktur ansvarar för Mittuniversitetets IT, Servicecenter, fastighet och campusservice. Avdelningen består av ca 70 medarbetare och är verksam både i Östersund och i Sundsvall. Inom avdelningen hanteras bland annat teknisk support, utveckling, drift, informationssäkerhet, telefoni, servicecenter, vaktmästeri, tryckeri, lokaler och hyresavtal. Avdelningen har både ett operativt och ett strategiskt ansvar inom dessa områden.

IT Drift & Utveckling är en av fem enheter inom avdelningen för Infrastruktur vid Mittuniversitetet. Enheten består av 14 medarbetare. Enhetens uppdrag är att leverera drift- och utvecklingstjänster på ett effektivt, säkert och serviceinriktat sätt. Målgruppen är studenter, medarbetare och externa intressenter. De tjänster IT Drift & Utveckling levererar är system- och applikationsdrift, systemutveckling, klientmanagering, IT-arkitektur och IT-säkerhet.

Arbetsuppgifter
Vill du vara en del av Mittuniversitetets olika utvecklings- och förvaltningsaktiviteter, då är det här rätt jobb för dig! Du kommer att driva och leda aktiviteter inom IT-arkitektur. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och har en god förmåga att kommunicera med kravställare. Som IT-arkitekt så kommer du att jobba med IT-projekt och systemutveckling samt stödja IT beroende processer inom Mittuniversitetet.

Kvalifikationer
Vi vill att du har en akademisk utbildning inom IT, datateknik, systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha minst 3-års erfarenhet som IT-arkitekt eller som systemutvecklare. Vidare vill vi att du har erfarenhet av systemutveckling inom java. Det är meriterande om du har kunskaper inom olika utvecklingsspråk samt erfarenhet av dels Open Source (Linux), dels .NET baserade lösningar. Områden som är meriterande att känna till är komponenter som tillsammans utgör stommen i integrationsplattformar typ Business Intelligence (BI), REST services (Open API), databaser, meddelande köer, inloggningstjänster, katalogtjänster, etc. Det är meriterande om du har arbetat enligt ITILs processer och har erfarenhet av olika typer av IT-relaterade projekt Arbetet innebär både självständigt arbete och arbete i grupp. Du behöver därför vara bekväm med att själv strukturera och ansvara för ditt arbete och dina leveranser, men även tycka om att samarbete med andra. Du ska tycka att det är roligt att arbeta med felsökning och lösa komplicerade problem. Det är av stor vikt att du har för vana att arbeta proaktivt och med vad som är bäst för verksamheten i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom våra medarbetare och studenter kommer från olika delar av världen behöver du kunna kommunicera både på svenska och engelska och då både i tal och skrift.

Anställning och tillträde: Anställningen är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsort: Östersund eller Sundsvall. Resor mellan campusorterna kan förekomma.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Mittuniversitetet med Experis. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson på 070-854 30 42 eller mats.andersson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan via Mittuniversitetets rekryteringssystem senast 2022-06-28.

Vi tar inte emot ansökningar på Experis hemsida, vänligen använd nedan länk.

IT-arkitekt/systemutvecklare (varbi.com)

Mittuniversitetet, med campus både i Sundsvall och Östersund, är ett lärosäte med närhet till studenter, kollegor och det omgivande samhället. Samtidigt befinner vi oss intill hav, skog och fjäll vilket skapar förutsättningar för en fantastisk livskvalitet. Här skapas ny kunskap genom internationellt framgångsrik forskning och utbildningar som bidrar till samhällsutvecklingen. På så sätt medverkar vi till en hållbar framtid och en bättre värld.

Som anställd vid Mittuniversitetet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar.

Välkommen till ett universitet där människor möts, inspireras och tänker nytt.

Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av att jobba hos oss men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logo
IT-arkitekt/systemutvecklare

Experis AB