itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IT-arkivarie till Agios expertteam inom digital informationshantering

Företag Agio
Ort
Utgår

2022-04-10

Ansök nu

IT-arkivarie till Agios expertteam inom digital informationshantering

Är du IT-arkivarie?  Kom till vårt expertteam inom Informationshantering och informationsförvaltning. Våra kunder behöver dig!

Agio har lång erfarenhet inom digitalisering av verksamheters informationshantering. Hos oss arbetar några av Sveriges vassaste konsulter inom området och vi ska bli fler!

Din kommande roll
Du kommer att ingå i vårt team med verksamhetskonsulter med expertkompetens inom digital informationshantering och informationsförvaltning.
Dina uppdrag matchas med dina personliga drivkrafter och erfarenheter. De kan omfatta att leda förberedelser gällande digitalisering av myndigheters arkivfunktioner, dokument- och ärendehantering samt införande av nya system och rutiner. Vi jobbar även med uppdrag gällande strategier för bevarande, informationsstyrning och informationsförvaltning. 

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som IT-arkivarie. Du har högskoleexamen inom Arkivvetenskap (min 60 hp/40 p), gärna också kompetens inom Systemvetenskap eller annan IT-relaterad utbildning.

Vi erbjuder dig
Agios personalidé är att det skall vara kul och utvecklande på jobbet. Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi erbjuder en miljö där människor trivs.
Du kommer att ingå i ett team med 20 andra drivna IT-arkivarier, projektledare och verksamhetsutvecklare inom digital informationshantering. 

Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal — vi tar ansvar för Dig och Dina kollegor.

Ansökan
Lockas du av digitaliseringen möjligheter och vill vara med och säkerställa effektiv informationshantering och informationsförvaltning?

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Annika Sällström
annika.sallstrom@agio.se
070-373 33 10 

 

 

Dela detta jobb

logo
IT-arkivarie till Agios expertteam inom digital informationshantering

Agio