itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-arkivarie till Agios expertteam inom informationshantering

Företag Agio
Ort
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

IT-arkivarie till Agios expertteam inom informationshantering

Är du IT-arkivarie med projektledarerfarenhet? Kom till vårt expertteam inom Informationshantering. Våra kunder behöver dig!

Agio har lång erfarenhet inom digitalisering av myndigheters informationshantering. Hos oss arbetar några av Sveriges vassaste konsulter inom området och vi ska bli fler!

Vi söker Dig som brinner för den offentliga sektorns digitalisering. Har du arbetat som anställd eller konsult med myndigheters informationshantering, bevarande och informationssäkerhet och har projektledarerfarenheter är du mitt i prick för den vi söker.

Din kommande roll
Du kommer att ingå i vårt team med verksamhetskonsulter med expertkompetens inom myndigheters informationshantering och bevarande.
Dina uppdrag matchas med dina personliga drivkrafter och erfarenheter. De kan omfatta att leda förberedelser gällande digitalisering av myndigheters arkivfunktioner, dokument- och ärendehantering samt införande av nya system och rutiner. Vi jobbar även med uppdrag gällande strategier för bevarande, informationsanalyser och strukturering av informationstillgångar.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från statliga myndigheter som arkivarie. Du har högskoleexamen inom Arkivvetenskap (min 60 hp/40 p), gärna också kompetens inom Systemvetenskap eller annan IT-relaterad utbildning och/eller erfarenhet som projektledare vid ex införande av e-arkiv eller system för dokument- och ärendehantering.

Vi erbjuder dig
Agios personalidé är att det skall vara kul och utvecklande på jobbet. Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi erbjuder en miljö där människor trivs.
Du kommer att ingå i ett team med 20 andra drivna projektledare, förvaltningsledare och verksamhetsutvecklare som alla hjälper våra kunder med att effektivisera och förbättra sina verksamheter med hjälp av IT. Hos oss möts IT och verksamhet!

Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal — vi tar ansvar för Dig och Dina kollegor.

Ansökan
Lockas du av digitaliseringen möjligheter och vill vara med och bygga framtidens offentliga sektor!
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Annika Sällström
annika.sallstrom@agio.se
070-373 33 10 

Dela detta jobb

IT-arkivarie till Agios expertteam inom informationshantering

Agio