itjobb.se

Nu söker vi en erfaren IT Business Solution Manager till en av våra kunder inom fastighetsbranschen. Som IT Business Solutions Manager kommer du att säkerställa en säker och fungerande IT-leverans för företagets verksamhetsapplikationer till samtliga bolag inom bolagskoncernen.

Tjänsten är på heltid och placerad i centrala Stockholm. 

Tjänsten startar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
I rollen ingår exempelvis:

-  Personalansvar och att leda och fördela arbetet inom funktionen.

-  Budget- och resultatansvar

-  Strategiarbete och samarbete med andra verksamhetsfunktioner samt optimera affärsapplikationer samt ansvara för uppbyggnad av nya processer samt rutiner

-  Uppföljning enligt SLA/KPI samt säkerställa resurser och kompetens för att leverera tjänster enligt avtal

-  Att leda förvaltningsarbetet, support, service och underhåll, enligt överenskomna processer och servicenivåer, med interna resurser och leverantörspartners, samt att agera kontaktyta för eskalering av ärenden av hög prioritet

-  Operativt ansvar för incident, problem, change samt releaseprocesser och operativt ansvar gällande projektöverlämning till drift och förvaltning

-  Leverantörsstyrning, IT-styrning, samt upphandling och avtalshantering

-  Applikationsansvar för krav, design, utveckling, test, implementation, drift, förvaltning samt support och applikationsutveckling och projekt

Din profil och kvalifikationen
För att passa för rollen ser vi att du har:

-  Relevant utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet

-  Att du har cirka 5 års erfarenhet från en liknande position

-  Erfarenhet av affärsapplikationer så som exempelvis Hypergene, AARO, Adra, Visma, Pagero

-  Erfarenhet av att implementera och leverera enligt ITIL-processer

-  Kunskap och erfarenhet från projektledning och processinriktad IT leverans

-  Kunskap och erfarenhet från IT leverans med extern servicepartner samt IT-styrning, internt samt externt

-  God kunskap i Microsofts klient- och serverplattformar

-  Meriterande med ledarerfarenhet samt lång erfarenhet från arbete med IT support och IT drift
 Genom din tidigare erfarenhet av liknande roller har utvecklat ett tydligt och effektivt sätt att kommunicera, strukturera och analysera i din vardag på jobbet. Enligt dig är problem till för att lösas. Du har ett sinne för att bygga gynnsamma affärsrelationer och uppskattar kontakten med människor. Du är en ledare, är lyhörd för din omgivning samt har en förmåga att motivera andra.
Företaget kommer att erbjuda dig en dynamisk arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter för dig som person. Här kommer du att få mycket goda möjligheter att utnyttja din kreativa förmåga. Företaget har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Känner du igen dig och är intresserad av tjänsten? Ansökningar behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor, får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder nämligen alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom många olika områden. Vi tycker att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Därför erbjuder vi alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
Har du några frågor kring tjänsten?Kontakta Caroline Lindberg på tfn: 0734-159380 eller caroline.lindberg@centric.eu.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

IT Business Solutions Manager

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-23

Ansök nu

Dela detta jobb