itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT Development Manager

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

IT Development Manager

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2020 var 8,9 miljarder SEK.

Brinner du för IT-utveckling och vill vara med och driva Julas resa i digital transformation? Vi söker nu en erfaren IT Development Manager som kommer bli en viktig pusselbit i vår väg framåt.

Det här gör man som IT Development Manager

Jula är just nu inne i en spännande expansionsresa där vi bland annat kommer etablera oss i nya länder och marknader. För att detta skall lyckas behöver vi ha en robust teknisk grund att stå på och en stabil och effektiv struktur för utveckling som ska stötta resten av verksamheten.

Som IT Development Manager ansvarar du för att leda IT-utvecklingen samt att planering, genomförande och prioriteringar görs på ett effektivt sätt med verksamhetens bästa i beaktning. Du leder och följer upp arbetet i ditt team och ger dina medarbetare rätt förutsättningar att utvecklas och lyckas i sitt uppdrag. I rollen ingår också att vara drivande i tekniska förändringar, vidareutvecklandet av processer, implementering av agila arbetssätt, ansvarsfördelning, prioriteringar m.m.

Som IT Development Manager har du personalansvar för Utvecklingsteamet. Du rapporterar till CIO och ingår i IT:s ledningsgrupp.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du har gedigen erfarenhet av arbete i liknande roller och har arbetat i verksamhetsnära IT-uppdrag med fokus på utveckling. Vidare har du haft personalansvar över både mindre och större grupper och är trygg i ditt ledarskap samt din tekniska förståelse. För att lyckas i rollen ser vi även att du har varit med om en liknande expansionsresa där du stött på de frågor och utmaningar som uppstår i ett växande bolag. Erfarenhet att leda och transformera IT-organisationer från traditionell supportorganisation för verksamheten till att bli en strategisk affärspartner är meriterande.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av:

  • Retail eller E-handel.
  • Agila metoder och ramverk såsom SAFe och ITIL
  • Arbete i en internationell miljö

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Det här är du som person

Vi söker dig som drivs av att arbeta utvecklingsinriktat och att vara en brygga mellan IT och verksamhet. Du har en ledande personlighet med förmåga att engagera och utveckla andra genom ett socialt och kommunikativt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i team och skapa resultat genom andra.

Som person är du strukturerad och har en strategisk förmåga som gör att du kan zooma ut och se helheten. Du har mod att utmana arbetssätt och är ansvarstagande i att uppnå resultat som är till nytta för verksamheten i stort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Julas huvudkontor i Skara men med möjlighet till delvis remote-arbete. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så har söker du

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Andreasen på mobil eller mail 0735-216548, simon.andreasen@wiseit.se 

För att söka tjänsten klicka på länken nedan:

https://www.wiseit.se/lediga-tjanster/1499298-it-development-manager-till-jula-skara-delvis-remote/

Dela detta jobb

IT Development Manager

Jula AB