itjobb.se

Är du en driven IT-tekniker som vill jobba med drift? Då har du kommit helt rätt! Centric har flera kunder som söker drivna och erfarna drifttekniker. Vi söker dig som har breda kunskaper, är utåtriktad och serviceinriktad.
 Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
 Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du bland annat arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem. Har du dessutom tidigare erfarenhet från nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten i projektform är det meriterande.

Att arbeta med de senaste Microsoft produkterna samt olika kommunikations-, övervaknings- och säkerhetslösningar är något som du har tidigare erfarenhet från.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i din roll som drifttekniker har du en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Du är lyhörd och utrustad med ett starkt driv! Utöver detta faller det dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom drift och support, och vi ser gärna att du har arbetat i projektform tidigare.
Formella krav för tjänsten

 • Högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig
 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Körkort (B)
   

Du bör besitta goda kunskaper inom några av följande områden:

 • Windows Server (Infrastruktur samt inbyggda funktioner)
 • Powershell
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av större Windows Server miljöer
 • Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av 3:e parts applikationer på Windows
   

Meriterande kunskapsområden:

 • Microsoft SQL-server
 • Microsoft Exchange
 • Server Virtualisering (VMware eller Hyper-V)
 • Citrix server
 • Kunskap och erfarenhet av lagringslöningar
 • Klientmanagering
 • Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL
 • Certifieringar från Microsoft eller andra relevanta certifieringar

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Logga

IT-drifttekniker

Företag Centric
Ort
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Dela detta jobb