itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-drifttekniker till MTR Nordic

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

IT-drifttekniker till MTR Nordic

På uppdrag av MTR söker vi nu en drifttekniker till deras kontor i Stockholm.

Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos MTR. I samband med rekryteringen kommer urvalstester att göras.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team på 5 medarbetare där ni tillsammans kommer att säkerställa att IT-leveransen och Infrastrukturen fortsätter att utvecklas. Arbetet kommer att vara med fokus på OnPrem och du kommer att rapportera till chefen för IT Operations. Du kommer att stötta verksamheten med IT-relaterade beslut samt ha en avgörande roll mot leverantörer bland annat genom att ansvara för datahall och servrar.

Tjänsten är på heltid. En del av arbetet kommer att vara remote.

Din profil och kvalifikationer

Vi tror att du har minst 4-5 års erfarenhet i en roll som IT-drifttekniker. Du brinner för att säkerställa att IT-infrastrukturen möter organisationens behov och utmaningar för alla verksamheter.

Som person är du van att arbeta med människor, du har en förmåga i kommunikation runt det tekniska språket och är van vid att arbeta självständigt. Du kan driva egna frågor och är inte rädd för att fatta egna beslut i arbetet.

För att lyckas i rollen som IT-drifttekniker ser vi att du har:

  • Erfarenhet av Azure

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

  • Övergripande kunskap inom Microsoftplattformen (Windows klient & server, AD, Azure, M365 etc.)

  • Analytisk och lösningsorienterad samt vill arbeta proaktivt

Om kunden

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner som SL-kort med resor i hela Stockholms län, Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning, friskvårdsbidrag  m.m.

Dela detta jobb

Logga
IT-drifttekniker till MTR Nordic

Centric Professionals AB