itjobb.se

IT Infrastructure Specialist till St1

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

IT Infrastructure Specialist till St1

Hos St1 möts du av en varm och vänlig atmosfär när du kliver in på kontoret i Sundbyberg. Här, i rollen som IT Infrastructure Specialist jobbar du tätt tillsammans med din närmaste kollega Billy, men också med andra teamkollegor runt om i koncernen för att underlätta och säkerställa en effektiv teknisk miljö för dina kollegor. För dig som vill jobba i en bred roll med stort ansvar i en trygg miljö kan detta vara ditt nästa karriärsteg! Välkommen in med din ansökan.

Om tjänsten

Academic Work söker en IT Infrastrucure Specialist till St1. Teamet är utspritt i St1-koncernen och du har kollegor runt om i Sverige och även i Norge och Finland. I Finland sitter även din närmsta chef som med erfaren hand leder sitt team. Med regelbundna teamträffar innebär denna tjänst därför resor till de andra kontoren då och då.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos St1 Sverige AB.

Arbetsuppgifter

Som IT Infrastructure Specialist kommer du arbeta med St1’s IT infrastruktur för att säkerställa att den lever upp till organisationens krav. Detta innebär såväl reaktiv support till kollegor vid uppkomna problem som proaktiva projekt för att utveckla och förbättra system, rutiner och processer.

Du kommer till exempel att:

 • Hantera och administrera konfigurationer, nätverk och servrar

 • Fungera som ett komplement till St1’s outsourcade servicedesk och supporta dina kollegor i tekniska ärenden vid behov

 • Ha kontakt med leverantörer av tekniska system och lösningar

 • Arbeta nära med kollegor i koncernen med projekt som rör infrastrukturen på koncernnivå

 • Arbeta nära samtliga funktioner i verksamheten för att identifiera utvecklingsmöjligheter av den tekniska miljön

Tjänsten passar dig som har erfarenhet från en roll som gett dig en bred och god teknisk förståelse. Du vill nu till en roll där du ges stort ansvar och spelar en viktig roll för det dagliga arbetet i verksamheten. Du kommer att jobba tätt tillsammans med dina kollegor inom infrastrukturteamet, både i Sverige, Norge och Finland och ges möjlighet att lära och bolla nya idéer med dem.

Vi söker dig som

 • Har några års arbetslivserfarenhet från en teknisk roll som givit dig kunskap inom nätverk och konfigurationer, t.ex. en roll som tekniker

 • Du har en eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området.

 • Har erfarenhet från arbete i Microsoft-miljö

 • Har kunskap i AD

 • Har kunskap i SQL

 • Har professionell kunskap i engelska och något nordiskt språk (norska, finska, svenska)

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process. Som person är du uthållig och lägger ner tid och engagemang för att nå långsiktiga resultat. Du trivs med att samarbeta i team samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina ansvarsområden framåt. Du kommer arbeta i en snabbrörlig miljö vilket också ställer krav på att du är flexibel och kan skifta fokus mellan olika uppgifter och snabbt hitta lösningar om förutsättningarna förändras.

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Sundbyberg

 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se Rebecca Corbell, rebecca.corbell@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och St1’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöarbetet står högt på vår agenda. Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis.

Dela detta jobb

IT Infrastructure Specialist till St1

Academic Work