itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT Infrastruktur tekniker - Vattenfall IT

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-20

Ansök nu

IT Infrastruktur tekniker - Vattenfall IT


Vill du vara med i skapandet av en framtida IT-leveransorganisation för svensk kärnkraft?
 
Vattenfall IT söker nu efter rätt personer som kan ta sig an rollen IT Infrastruktur tekniker i en IT-organisation som arbetar med utveckling och leverans av IT-tjänster, där ledordet är säkerhet. Rollen som IT Infrastruktur tekniker är en av befattningarna i vår driftorganisation som ansvarar för IT-plattformen, vilken är gemensam för kärnkraftsenheterna Forsmark, Ringhals och SKB. Vårt team säkrar infrastrukturen genom ny teknik och samarbete och bidrar på så sätt till en säker leverans av energi ut i Sveriges hem.
 
Arbetsuppgifter

Som IT Infrastruktur tekniker kommer du att vara en del i ett team bestående av både specialister och generalister. Teamet arbetar med att hantera ärenden som gäller infrastruktur och infrastrukturnära tjänster. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling av våra medarbetare, dels genom utbildning men framförallt genom att teamet arbetar tillsammans. Vi värdesätter trivsel på arbetsplatsen och erbjuder ett klimat för nytänkande, kreativitet och medarbetare som tänker utanför boxen, med IT-säkerhet som en grundprincip.

Dina dagliga arbetsuppgifter:

– Server drift

– Datalagring och backup

– Övervakning/larmhantering av infrastrukturplattformar

– Patchning/systemuppdateringar

– 3rd line för ärenden inom infrastruktur

– Arbete i projektform för nya lösningar

– Livscykelhantering av infrastruktur

Då vi alltid är redo att stötta våra kunder kan även beredskap i tjänsten förekomma.
 
Vem är du?

Vi ser med fördel att du trivs med samarbete, eget ansvar och har ett strukturerat arbetssätt. Du vågar ta egna initiativ för att driva ditt arbete och din egen utveckling framåt. Du gillar ny teknik och felsökning i varierande storlek och komplexitet. Inom rollen ser vi att du kommer ha nytta av kompetenser som visualiseringsplattformar, datalagring och backup, Windows/Linux server och nätverk, dock värderar vi driv och viljan att vara del av en lärande kultur mest av allt!

I den här tjänsten behöver du ha körkort B samt kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Placeringsort Forsmark. Placering i Solna kan vara aktuellt efter överenskommelse.
 
Det går bussar till och från Forsmark varje vardag anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark. De avgår från respektive ort kl 07.00 och åker tillbaka igen från Forsmark 15.00. På arbetsbussarna får du, om/när arbetet tillåter, möjlighet att arbeta på restid – du jobbar helt enkelt på bussen.

I arbetet ingår det visst resande inom Sverige. Det finns även möjlighet att arbeta på våra distanskontor eller från hemmet när arbetet tillåter.
 
Vattenfall IT är en multinationell organisation innefattande 1200 kollegor inom norra Europa, vilket innebär att du kommer befinna dig i en miljö där möjligheter finns nära till hands, men också agera i en organisation där digitalisering är en viktig och prioriterad byggsten i företagets framtid. 
Läs gärna mer om hur det är att jobba på Vattenfall IT här Arbeta inom IT – Vattenfall SE

Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Jonathan Warner, jonathan.warner@vattenfall.com. För mer information om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Natasha Velevska, natasha.velevska@vattenfall.com.
 
Fackliga representanter

Silvija Vatkovic (Akademikerna)

Inger Strandberg (Unionen)

Christer Gustafsson (Ledarna)

Lennart Bengtsson (SEKO)


Samtliga nås på telefon 08-7395000

Välkommen med din ansökan senast den 19 januari 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
 

Dela detta jobb

IT Infrastruktur tekniker - Vattenfall IT

Vattenfall AB