itjobb.se

IT-Installatör med kompetens inom el sökes!

Företag Human IT
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

IT-Installatör med kompetens inom el sökes!

Vi söker dig som arbetar som IT/El-Installatör och besitter ett stort IT-intresse!  

Om uppdraget
Vi söker en konsult som har erfarenhet av att arbeta med installation av IT-utrustning, såsom rackmontering, fiber- och kabelinstallationer. Du kommer att arbeta med hårdvaruinstallation i ett av Sveriges största datacenter inom telekom. Du arbetar i team för installation av 3g, 4g, 5g utrustning. Det finns stora möjligheter till vidareutveckling mot nätverk och servrar. Uppdraget är tillsvidare. 

Våra önskemål
Du har troligen erfarenhet av att arbeta i ett datacenter eller vid telestationer. Du kan även ha erfarenhet av fiberdragning eller dragning av elkablar. Du har minst ett års erfarenhet av el-dragning och det är meriterande om du har IT-kompetens med en god vana av hårdvara. Det är även meriterande om du har El-behörighet (48-Volt system) 
och/eller innehar en el-utbildning

Som person trivs du med att ta ansvar, vara lyhörd och du trivs med att arbeta i team. Du har god kommunikationsförmåga på svenska. 

För att passa in i konsultrollen är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och arbetar bra i grupp.  

Human IT
Hos oss på Human IT arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. 

Övrigt
Vi erbjuder tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. Omgående start med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: 
Kista och Rosersberg 

Ansökan:
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan till oss på Human IT! 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats. 

gptw_liten.png

 

Dela detta jobb

IT-Installatör med kompetens inom el sökes!

Human IT