itjobb.se

IT-Konsult

Företag Visolit
Ort
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

IT-Konsult

Arbetet innebär drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framförallt på plats hos våra kunder men också på distans. Du kommer att arbeta med all förekommande driftsatt mjuk- och hårdvara och du löser våra kunders uppkomna användar- och driftproblem av enklare och mer komplicerad art. Du kommer att delta i implementationer av nya och definierade tjänster på Windows samt göra tillägg och ändringar i kundmiljöer. Du kommer också att vara en resurs i interna förbättringsprojekt samt i kundprojekt och ingår i ett konsultteam som arbetar inom samma område.

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial IT-utbildning eller kompetens som kan bedömas som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som IT-konsult och/eller tekniker i en IT-driftmiljö.

Du måste ha kompetens inom Microsoft klient- och serveroperativsystem (Windows Server 2008 och senare) samt kunna installera, konfigurera och administrera operativsystem och tillhörande delar.

Du har en utvecklad analytisk förmåga, gillar problemlösning och går i mål med dina ärenden. Du är också proaktiv, tar stort eget ansvar för ditt arbete, kan skapa struktur och är noggrann. Du måste kunna jobba självständigt men samtidigt tycka om samarbete och ha god förmåga att ge service och bygga relationer med kollegor och kunder.

Du har lätt att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska samt har körkort.

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom någon/några av följande produkter och tekniker. Citrix, Microsoft Exchange, SQL, RDS, Azure och Office365. Företaget använder både VMware och Hyper-V i sina lösningar varför kunskap om virtualisering är meriterande. Vidare är det också meriterande med en grundläggande förståelse för backup, nätverk och datakommunikation, brandväggar samt kunskaper om Unix/Linux, Apple Mac och mobila enheter

Dela detta jobb

IT-Konsult

Visolit