itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IT-konsult till Contribit AB

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

IT-konsult till Contribit AB

Har du erfarenhet som IT-konsult eller annat IT-relaterat supportarbete och är nyfiken på konsultrollen? Är du dessutom kommunikativ och tycker om att skapa relationer? Vi söker dig som trivs i en omväxlande roll med stort ansvar till familjära Contribit beläget i centrala Stockholm.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Contribit AB.

Om företaget

Contribit grundades 2004 och har sedan dess attraherat personer med lång erfarenhet inom IT-branschen. Contribit är ett IT–tjänsteföretag som arbetar med konsultuthyrning och tillhandahåller IT-tjänster, i form av drift och support till externa samarbetspartners.
Contribit är ett familjärt företag med stark sammanhållning. Contribit värderar god gemenskap högt och hittar därför ofta tid för alla kollegor att ha trevligt tillsammans och prata gemensamma intressen, detta resulterar ofta i diskussioner om teknik och spel.
I dagsläget har Contribit 29 anställda men är under tillväxt och har som mål att fortsätta växa varpå de nu söker en IT-konsult som brinner för sina kunder och deras IT-miljöer. Kontoret är centralt beläget i Stockholm men där du i synnerhet arbetar ute hos kunder.

Arbetsuppgifter

Som senior IT-Konsult hos Contribit är ditt arbete varierat men du förväntas kunna identifiera, projektera och leverera kompletta lösningar ute hos kunderna. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att hantera flera kunder parallellt. Du trivs i sammanhang där du agerar rådgivande och kan på ett pedagogiskt sätt förklara tekniska lösningar inför kund. Du ska trivas med att agera bollplank och vara stöd till dina kollegor. Du ansvarar för att leverera god service och vårda kundrelationer.

Dina primära arbetsuppgifter är bland annat:

• 2nd och 3d-line roller baserat på MS infrastruktur
• Microsoft 365, Azure, Intune mm
• Hårdvara, servrar, klientdatorer mm.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll, gärna mer
• Erfarenhet av server- och datacenterlösningar
• God kunskap i svenska, såväl tal som skrift
• Hög social kompetens, van vid kundkontakt
• Certifierad inom Microsoft’s molntjänster är ett stort plus

Vi söker dig med ett stort intresse för IT och relationer samt har kunskap kring den senaste tekniken. Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driva ditt arbete självständigt framåt. Du är lyhörd, kommunikativ och din IT-bakgrund gör att du har lätt att förstå det tekniska språket. Slutligen kommer du väl överens med nya människor, har en lösningsfokuserad inställning och motiveras av att skapa nöjda kunder.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-konsult, IT, support, tekniker, senior, it-konsult, it-support, windows, Microsoft 365, Stockholm, heltid, contribit

Dela detta jobb

logo
IT-konsult till Contribit AB

Bravura