itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

IT-konsulter till Gävle-Dalaregionen

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

IT-konsulter till Gävle-Dalaregionen

På B3 brinner vi för att utveckla innovativa och säkra digitala upplevelser, webbar, integrationer och system. I Gävle-Dalaregionen arbetar ett 20-tal mycket kunniga kollegor inom området med ett stort spann när det kommer till erfarenhet, både de mycket erfarna med en erfarenhet på över 10 år men även de med 2-3 års erfarenhet inom sitt specialistområde. Detta skapar en unik dynamik som säkerställer att alla, oavsett sin erfarenhet, får ett värdefullt utbyte och nya perspektiv genom varandra, samtidigt som våra leveranser håller högsta kvalitet.

Våra kunder är Gävle-Dalarnas ledande företag och organisationer, som ofta håller sig i framkant vad gäller teknikval och ambition. De anlitar oss som bland annat utvecklare, verksamhetsutvecklare, programledare, tekniska projektledare och arkitekter för avancerade utvecklingsprojekt. Beroende på våra kunders behov levererar vi våra tjänster som team, i projekt, eller som spetskompetensförstärkning. Här vill vi att du som konsult ska ha största möjliga frihet att välja hur just du vill arbeta!

Vi vill gärna träffa dig om är du en fena inom front- och backend, och allt där emellan för att få höra vad just du kan erbjuda både oss och framtida kunder.

Vad kan vi erbjuda vi dig?

  • Utvecklande arbete med hög nivå av eget ansvar och frihet kopplat till detta.

  • Stor möjlighet att kunna påverka vilka uppdrag du tar dig an.

  • Löpande kompetensutveckling inom ramen för B3 Academy samt tillgång till flera av Sveriges vassaste personer inom yrket.

  • Goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation och dess inriktning genom en flexibel lönemodell som andas frihet under ansvar.

  • En arbetsplats där vi värdesätter balans i livet med satsningar på gemenskap och wellness.

Vi söker dig som vill utveckla din karriär och kompetens tillsammans med oss, hör av dig så kan vi ta en fika eller lunch så att vi får berätta mer om oss och varför du ska bli en i vårt gäng.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

Dela detta jobb

logga
IT-konsulter till Gävle-Dalaregionen

B3 Consulting Group