itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

IT-Konsulter till Sundsvall

Ort
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

IT-Konsulter till Sundsvall

Vi gillar att ha kul på kontoret och tar tid att träffas regelbundet. På dagarna är vi systemutvecklare, BI-specialister eller ledare inom innovation/projekt.

B3 Consulting Group är ett annorlunda konsultföretag i IT-branschen - för att vi vågar vara det. Redan idag arbetar cirka 650 erfarna konsulter hos oss, specialister som valt att simma utanför huvudströmmen, yrkesmänniskor som vill lite mer med sin karriär än bara lagom och okej, som vill uppskattas för sitt rätta värde och få en inkomst därefter.

B3 Consulting Group är ett företag, med en idé och en modell som bygger på att de som vill vara vuxna människor ska kunna få vara det. Att utifrån sin egen personlighet få bestämma över kompetens- och karriärutveckling, var och när du arbetar och hur mycket du vill tjäna. Ett sammanhang för socialt kompetenta människor som även vill få utrymme att vara individualister, att få "Göra sin grej".

B3 står även för det friska i livet. Hälsa och wellness är väldigt viktigt för oss. Något som binder oss samman utanför världen av teknik och datorer. Många har sökt sig till oss för att få en bättre balans mellan sitt målinriktade idrottande och att kunna utveckla sin karriär. Människor som vill ta vara på sin tid och göra verklighet av sina ambitioner och drömmar. Vi tror nämligen att man kan göra både och.

Till oss i Sundsvall söker vi nu dig som vill ha som så här i ditt liv, men ännu inte hittat hem... Kanske kör du eget idag, för det var det närmsta du kunde komma, men det börjar kännas lite trist och tråkigt? I Sundsvall är vi nu drygt 20 mycket erfarna och efterfrågade konsulter. Vill du ta steget och bli en del av det företaget och gemenskapen?

Vi har idag många olika roller som vi gärna blir fler inom. Är du en driven systemutvecklare inom Java och/eller .Net? Gillar du Datawarehousing och Business Intelligence? Brinner du för ledning och organisation? Hör gärna av dig till oss. Gör du annat än detta men tror dig passa in i vårt erfarna gäng ändå? Inga problem, du är naturligtvis också välkommen att höra av dig! Ta en stund för att vi ska få träffa varandra, dela tankar och bilder om framtiden - kanske är det just detta som saknas dig idag?

Kontakta mig, så berättar jag mer.

Jenny Sjöholm, vd B3 Consulting Sundsvall

Tel: 070-2685797

 

Dela detta jobb

logga
IT-Konsulter till Sundsvall

B3 Consulting Group