itjobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Kommunledningsförvaltningen är den centrala förvaltningen inom Enköpings kommun. Vi arbetar på kommunstyrelsens uppdrag och ansvarar för styrning och ledning, samordning, service och stöd till kommunen som helhet.

På förvaltningen arbetar cirka 140 medarbetare utifrån målsättningen att Vi ska leda och samordna utvecklingen med fokus på nyttan för de vi är till för.

IT- och digitaliseringsavdelningen är uppdelat i tre enheter IT-support, IT-drift och IT-utveckling och strategi, där denna tjänst är placerad hos IT-drift.

ARBETSUPPGIFTER
För att attrahera och behålla våra medarbetare samtidigt som vi ska hålla ner våra kostnader behöver Enköpings kommun digitalisera många av våra processer och funktioner. Vi inför en förvaltningsmodell samtidigt som vi inför ITIL processer för att möta det ökade behovet av strukturerad IT-drift. Som Change Manager får du vara med och införa Change processen, starta upp CAB-funktionen samt driva denna över tid. För att hantera alla löpande beställningar och förändringar av mindre karaktär inom driftsorganisationen behöver vi en IT-koordinator som kan vara spindeln i nätet och koordinera detta. Du ingår i en enhet med 8 personer där ni arbetar med drift, förvaltning och utveckling av kommunens olika system.

KVALIFIKATIONER
För rollen som IT-koordinator/Change Manager söker vi dig som tycker om ordning och reda samtidigt som du klarar att har många bollar i luften. Du är drivande samtidigt som du har en ödmjuk och prestigelös inställning. Då kommunikation med medarbetare och leverantörer är en stor del av arbetet så är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har du inte tidigare erfarenhet som Change Manager så bör du ha gått relevant utbildning för att kunna hantera rollen. ITIL certifiering är meriterande. Att dokumentera ditt arbete ser du som en naturlig del av ditt uppdrag. Du bör ha god förståelse av IT-drift samt grundläggande nätverkskunskaper. Körkort är ett krav då du förväntas besöka olika kommunala verksamheter vid behov.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

IT-koordinator/Change Manager

Ort
Utgår

2020-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb