itjobb.se

Logga

IT-koordinator till internationellt företag

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

IT-koordinator till internationellt företag

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg söker vi nu en IT-koordinator.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-koordinator kommer du att ha många kontaktytor. Du kommer bl.a. att agera som en brygga mellan projekt, bolagets tekniska team och den övriga verksamheten. Rollen innebär att säkerställa att det finns dokumentation och rutiner för processer inom servicedesk, du hanterar förändringar av flöden i ärendehanteringssystemet samt säkerställt centralt hårdvarubehov.

Förutom ovan så kommer du även att arbeta med ärendehantering som inkommer via telefon eller ärendehanteringssystem. 

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har några års erfarenhet av en liknande roll, har goda kunskaper i Microsoft Office och Active Directory samt har erfarenhet av att arbeta i ett ärendehanteringssystem. 

Som person är du kommunikativ, har en förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du tar ett stort eget ansvar. Vidare är du strukturerad, har en förmåga att prioritera samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag! 

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

Dela detta jobb

Logga
IT-koordinator till internationellt företag

Centric Professionals AB