itjobb.se

Logga

IT-koordinator till spännande bolag

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

IT-koordinator till spännande bolag

För uppdrag hos vår kund i Östersund söker vi nu en IT-koordinator. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra IT-koordinatorer och hjälpa till med att styra upp utrullningsprojekt och löpande IT-uppdrag. Detta är en spännande roll med stor utvecklingspotential.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Uppdraget startar i februari och kommer pågå till juni - med chans till förlängning. 

Description

  • Fungera som administratör/koordinator för utrullningsprojekt och löpande IT-uppdrag

  • Ta emot och initiera beställningar från kund

  • Planera IT-installationer

  • Tillsammans med arbetsledare planera resurser

  • Ta fram och följa upp faktureringsunderlag

  • Hantera avrapportering

  • Säkerställa leverans i enlighet med överenskomna avtalsvillkor

Your profile

Vi söker en person som är teknikintresserad och som har någon form av erfarenhet av IT sedan tidigare. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo och har god organisatorisk förmåga. Du har en fallenhet för administrativa uppgifter samt gillar att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. 

Details

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
 
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Östersund. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

 

Dela detta jobb

Logga
IT-koordinator till spännande bolag

Centric Professionals AB