itjobb.se

IT Operations Manager

Företag Atrivo
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-06

Ansök nu

IT Operations Manager

Till kund i centrala Stockholm söker vi en operativ chef för ett infrastruktur-team på ca 10 personer.Teamet består av seniora och kompetenta nätverkstekniker, som behöver en trygg ledare med bra teknisk koll och som till viss mån kan vara med i moderniseringsarbetet. Kunden går igenom en omorganisation vilket ställer krav på att ledaren är van/har erfarenhet att jobba i rörliga miljöer. Fokus på Microsoftmiljö, Citrix, WAN, LAN, AV, databaser, hårdvara mm.

Du kommer att:• Hantera personal, rekrytering, schemaläggning• Delta i IT-relaterade projekt• Implementera och följa upp policys och processer• Hantera Incident och problem-processernaEngelska och svenska är nödvändigt för det här konsultuppdraget som löper minst sex månader.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är driven, strukturerad och förstår vikten av att arbeta med ständiga förbättringar. Du fungerar både individuellt och i grupp. Du har förmåga att dokumentera, tänka och agera processorienterat samt en förmåga att föra över kunskap till andra. Eftersom du kommer ha många kontaktytor är det viktigt att du är utåtriktad.Start omgående eller enligt överenskommelse.

OM ATRIVO

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom områdena IT-operations, Service och Support samt Business IT. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, nätverkstekniker, projektledare samt olika typer av linjeroller.Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

IT Operations Manager

Atrivo