itjobb.se

IT-Operations tekniker till EPM

Företag House of Skills
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

IT-Operations tekniker till EPM

Har du tidigare arbetat nära IT och teknik med primärt Windowsplattformen? 
Är du redo att arbeta på en av marknadens mest moderna bolag inom hosting, virtualisering och drifttjänster?

EPM befinner sig på en spännande utvecklingsresa och vi vill förstärka vårt team ytterligare för att på ett ännu bättre sätt kunna möta våra kunders krav och förväntningar.
Vi erbjuder dig en spännande resa, personlig utveckling, teknisk utmaning samt möjlighet att specialisera dig inom olika tekniska områden.
Vi är ett litet personligt bolag på 35 personer som håller till på fint kontor i Vasastan 
Låter detta intressant? Då ska du fortsätta läsa annonsen! 

Arbetsuppgifter 
Hos oss kommer du jobba i ett IT-Operationsteam på tio personer där vi hjälper och stöttar varandra. I din roll kan du välja att antingen jobba nära våra kunder i ett mer kundfokuserat leveransteam eller jobba mer backend och fokusera på tekniska lösningar och problemlösning.
Till största del jobbar vi med Windowsplattformen med Active Directory, O365, Azure, ADFS mm.
Vi arbetar enligt ITIL och använder produkter från bl a Cisco, Citrix, VMWare, Netapp samt IBM. Vi har även tagit fram en ny egenutvecklad tjänst som heter EPM Cloudplace – en modern privat molntjänst som garanterar en funktionalitet till både desktop och applikationsnivå. 

Din profil och kvalifikationer
I den här rollen har du stor handlingsfrihet och eget ansvar. För att passa hos oss i denna roll ser vi gärna att du är driven och strukturerad samt väldigt intresserad av teknik.
Du har troligtvis en akademisk examen från en akademisk tekniknära utbildning alternativt motsvarande KY-utbildning och/eller några års erfarenhet av att ha arbetat tekniknära hands-on inom t ex IT-Operations.

Vad får du hos oss? 
Tjänsten är en heltidstjänst med möjlighet till flextid.
Vi är kollektivavtalsanslutna och du kommer få en bra marknadsmässig lön inklusive tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Vi sitter i fräscha nyrenoverade lokaler på Sankt Eriksplan, centralt i Stockholm.
Vårt team består av duktiga personer som har en god teknisk kompetens och erfarenhet. Vi har en platt organisation där alla kan vara med och påverka och det går alltid snabbt i beslutsvägar.
Vi har en väldigt bra sammanhållning i gruppen, gillar att ha kul och hittar gärna på saker tillsammans på och utanför jobbet. 

Om EPM: 
EPM är ett modernt IT-företag som sedan 1994 hjälpt små och mellanstora företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster i Stockholmsregionen. Våra hostingtjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighetsnivå med priser som är attraktiva för små och medelstora företag. EPM Data har partnerrelationer med bland andra VMware, IBM, Citrix, NetApp Fujitsu, Cisco och Microsoft. 

Är du den vi söker? 
I denna rekrytering samarbetar EPM med House of Skills. Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta mig som ansvarar för rekryteringen: linda.freij@houseofskills.se.

Dela detta jobb

IT-Operations tekniker till EPM

House of Skills