itjobb.se

IT Projektledare

Företag Visolit
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

IT Projektledare

Visolit växer och söker därför ytterligare en självgående, serviceinriktad Projektledare! Det är en spännande tjänst med ett stort ansvar i varierade projekt.

Om rollen.
I rollen som IT projektledare kommer du att få möjlighet att arbeta med hela kundcykeln. Det omfattar allt från att beräkna projekt till att driva igenom projekten. Ofta kommer du att vara med vid införandet av nya kunder och uppgraderingar av befintlig miljö. Visolits kunder är små till medelstora, vilket innebär att du kommer få en stor variation av uppdrag och möjlighet till att påverka.  

Erfarenhet  
Vi söker dig med en gedigen erfarenhet av att driva projekt inom infrastruktur och har god teknisk förståelse. Hos Visolit driver du ett flertal parallella projekt och trivs med att ta ansvar och att självständigt driva ditt arbete framåt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom:  

  • Projektstyrning, exempelvis från PPS, PMI, Prince2 eller motsvarande. 
  • Certifiering inom ITIL Foundation eller motsvarande projektstyrningsmodeller 
  • Tidigare erfarenhet av infrastrukturprojekt inom IT, Transition och Transformation

Din personlighet
På Visolit är det korta beslutsvägar, högt eget ansvarstagande och alltid med kunden i fokus. Detta gör att det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är självgående, strukturerad och serviceinriktad. Du trivs med att ta eget ansvar i ditt arbete och jobba både självständigt och i grupp. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Adam Troedsson, adam.troedsson@sigma.se , 0708140528.
Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Vi jobbar med löpande urval, så kontakta oss gärna så snart som möjligt.

Dela detta jobb

IT Projektledare

Visolit