itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IT-Projektledare för uppdrag i Lund

Företag Gigstep
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-17

Ansök nu

IT-Projektledare för uppdrag i Lund

Nu letar vi efter dig som vill driva projekt! Du kommer att ansvara för och driva olika projekt med allt vad det innebär. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat kostnadsuppföljning, tidsplanering, intressenthantering, projektriskhantering, samordning och koordinering. Du är delaktig i hela projektkedjan – från projektets början och har därmed nära kontakt med projektingenjörerna, kunderna och andra intressenter. Du kommer med andra ord att ha många både interna och externa kontaktytor.

I rollen som IT-projektledare har du ett övergripande administrativt ansvar för ett eller flera olika projekt. Eftersom att det är en koordinerande roll är din uppgift att vara länken mellan företaget och IT-specialisterna, du är därav en viktig spelpjäs i företaget.

Som person är du en prestigelös lagspelare som är skicklig på att kommunicera med både befintliga och ny kunder. Du är både initiativtagande och självgående där du har en stor förmåga att engagera och motivera andra. Eftersom att du är driven och effektiv kommer du kunna vara med att påverka och utveckla verksamheten. Du trivs bra i en öppen miljö där kund och kvalité står i fokus.

Kvalifikationer:

Du besitter någon typ av eftergymnasial utbildning inom ledarskap, organisation eller projektledning. Vi ser gärna att du är certifierad projektledare med relevant arbetslivserfarenhet. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med större, komplexa projekt.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi tror att du är en ansvarsfull, prestigelös och kommunikativ person med ett gediget teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker. Du har goda ledaregenskaper, tar egna initiativ och motiveras av att lösa problem.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter av att arbeta inom en större organisation och att du har erfarenhet av olika metodiker. Eftersom att bygga kundrelationer kommer vara en central del i ditt arbete är det en fördel om du känner dig bekväm med detta. 

Är du taggad? Sök då tjänsten redan idag! Urval sker löpande!

Dela detta jobb

logo
IT-Projektledare för uppdrag i Lund

Gigstep