itjobb.se

testing företagslogga

IT projektledare Malmö

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

IT projektledare Malmö

Om jobbet

Sökord: Senior, Teknisk Projektledare, Technical Project Manager, Lead, IT, Agile, Scrum, SAFe, Prince 2.

Vi söker dig som gillar högt tempo och vill vara med och utveckla framtidens IT projektkontor i Malmö. Till sektionen Strategy and Project Management söker vi nu drivna IT projektledare för att hjälpa våra kunder med deras utvecklingsprojekt.

ÅF verkar inom industrin, infrastruktur- samt energimarknaden och gemensamt för alla dessa är behovet av digitala lösningar som stärker och underlättar framtidens behov. I våra projekt arbetar vi agilt i team med fokus på kvalitet.

Vi på ÅF Digital Solutions består av cirka 1300 medarbetare varav ca 100 medarbetare inom IT utveckling utgår från vårt kontor i Malmö. 

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för att leda teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt såväl hos våra kunder som i interna projekt. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.

Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka och strukturera. Som medarbetare hos oss ska du sticka ut som en BRAVE, DEVOTED, TEAMPLAYER. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet och söker en målinriktad, engagerad projektledare med vass kommunikationsförmåga. Det senare blir viktigt då du har breda kontaktytor såväl internt som externt. Vi ser det som högst meriterande om du har arbetat i en bredd av branscher och tillskansat dig erfarenhet från olika projektmiljöer.

Krav:

  • Akademisk examen
  • Flerårig aktuell och dokumenterad erfarenhet av teknisk projektledning inom ett flertal ramverk och verktyg
  • Erfarenhet från mjukvaruutvecklingsprojekt och att leda Scrumteam
  • Relevant certifiering inom agil utvecklingsmetodik (ex. Scrum/SAFe/Prince 2)
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift, i såväl svenska som engelska  

Meriterande:

  • Konsulterfarenhet
  • Utvecklarbakgrund
  • Kravanalys
  • BI 

Start: Höst 2018, med hänsyn till ev. uppsägningstid

Vi erbjuder

ÅF är ett stort och etablerat företag som erbjuder dig stabilitet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och idéer. Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att skapa en plan för din utveckling framåt, oavsett om det är med fokus på teknik, ledarskap eller försäljning, så kommer vi att stötta dig för att nå detta.

Hos oss kommer du få 10 000 kollegor som är riktigt duktiga inom sina specialistområden. Vi hoppas att du vill bli en del av vår strävan att skapa ett hållbart samhälle genom att utveckla innovativa teknik- och designlösningar. När det kommer till kritan så börjar det med dig, en person som vill göra skillnad.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Under juli månad har vi semester och därför kan återkoppling kring din ansökan dröja, vi tackar på förhand för ditt tålamod och ser fram emot att höras i augusti (vi påbörjar urvalsprocessen under v34) – Trevlig sommar!

Elisabet Kociski
+46 105052307
elisabet.kociski@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
IT projektledare Malmö

ÅF