itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-projektledare till Rädda Barnen

Ort
Utgår

2022-03-14

Ansök nu

IT-projektledare till Rädda Barnen

På uppdrag av Rädda Barnen söker vi en IT-projektledare. Du är en självgående och serviceinriktad person som arbetat med projektledning och projektplanering sedan tidigare. Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar så är detta jobbet för dig!

Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos Rädda Barnen på deras kontor i Alvik.

Arbetsuppgifter
Rollen som IT-projektledare är en del av Rädda Barnens IT-sektion och teamet Digitala Kanaler som idag består av 6 kollegor. Som projektledare i teamet har du ansvar för att driva förstudier och analyser med syfte att ta fram realiseringsförslag utifrån verksamhetens behov. Du leder projekt och jobbar med resurs- och tidsplanering, ekonomisk uppföljning och ansvarar för rapportering och leveranser. Du kommer dessutom att agera teknisk rådgivare och tillsammans med kollegorna samordna interna och externa IT-tjänster. 

Exempel på ansvarsområden är att ansvara för att formulera projektmål och kravinsamling, att arbeta med lösningsförslag och estimera, planera, bemanna, genomföra och följa upp IT-projekt inom portföljen Digitala Kanaler. Du kommer att vara delaktig i support och ärendehantering samt representera teamet i olika verksamhetsprojekt.

Din profil och kvalifikationen
Personliga egenskaper vi ser som viktiga för rollen är god kommunikationsförmåga, att du är en lagspelare som trivs både med att jobba i team och självständigt, flexibel och resultatorienterad samt att du är leveranssäker med förmåga att tänka nytt och fokusera på det som skapar värde

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande kompetenser:
- Högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område eller motsvarande
- Relevant arbetslivserfarenhet inom IT-projektledning
- God kunskap och förståelse av tekniska leveranser, 
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med lösningsarkitektur, kravhantering och system-/applikationsutveckling.

Alla medarbetare inom Rädda Barnen förväntas självklart efterleva våra värderingar.
Vad vi erbjuder
Rollen är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning vid vårt trevliga kontor i Stockholm, Alvik. HÄR hittar du information om våra anställningsvillkor. 

Rädda Barnen strävar efter att spegla samhällets mångfald och välkomnar självklart alla sökande. Vi är noga med att vara en säker arbetsplats för barn och vuxna och ber om utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning. Alla medarbetare förväntas följa våra viktiga riktlinjer som handlar om trygghet och säkerhet för alla, samt våra värderingar och etiska riktlinjer. Läs mer om dessa viktiga riktlinjer HÄR. 

OM RÄDDA BARNEN
Rädda Barnen är världens största självständiga barnrättsorganisation. Vi finns på plats där vi gör mest nytta för barn – i Sverige och runt om i världen. Med fokus på långsiktigt hållbara insatser, gör vi omedelbara och bestående skillnader i barns liv. Vi gör helt enkelt världen lite bättre för barn, varje dag.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Isabella Hornesjö på tfn: 0734-159392 eller isabella.hornesjo@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
IT-projektledare till Rädda Barnen

Centric Professionals AB