itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT Projektledare till Rädda Barnen

Ansök nu

IT Projektledare till Rädda Barnen

OM UPPDRAGET

Rollen är en del av Rädda Barnens i IT-sektion och teamet digitala kanaler som idag består av 6 kollegor. Som projektledare i teamet har du ansvar för att driva förstudier och analyser med syfte att ta fram realiseringsförslag utifrån verksamhetens behov. Du leder projekt och jobbar med med resurs- och tidsplanering, ekonomisk uppföljning och ansvarar för rapportering och leveranser. Du kommer dessutom att agera teknisk rådgivare och tillsammans med kollegorna samordna interna och externa IT-tjänster.

Exempel på ansvarsområden är att ansvara för att formulera projektmål och kravinsamling, att arbeta med lösningsförslag och estimera, planera, bemanna, genomföra och följa upp IT-projekt inom portföljen Digitala Kanaler och supporterar i olika leveranser av varierande storlek, ärendehantering samt representerar teamet i olika verksamhetsprojekt.

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker uppdraget har följande kompetenser:

  • Högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område eller motsvarande

  • Relevant arbetslivserfarenhet inom IT-projektledning

  • God kunskap och förståelse av tekniska leveranser,

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med lösningsarkitektur, kravhantering och system/applikationsutveckling.

Alla medarbetare inom Rädda Barnen förväntas självklart efterleva våra värderingar. Personliga egenskaper vi ser som viktiga för rollen är god kommunikationsförmåga, att du är en lagspelare som trivs både med att jobba i team och självständigt, flexibel och resultatorienterad samt att du är leveranssäker med förmåga att tänka nytt och fokusera på det som skapar värde.

LÅTER DET INTRESSANT?

Rollen är ett vikariat på ett år och goda möjligheter för förlängning vid deras trevliga kontor i Stockholm, Alvik. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, urval och intervjuer kan ske löpande. Då Rädda Barnen är noga med att vara en säker arbetsplats för barn ber dom om utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning och alla deras medarbetare ska följa Rädda Barnens policies och etiska riktlinjer.

 

 

Dela detta jobb

IT Projektledare till Rädda Barnen

Tavana IT AB