itjobb.se

Vill du utvecklas inom rekrytering?

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en Tech-rekryterare / IT-rekryterare / rekryteringstrainee. Du kommer att arbeta med alla delar av rekryteringsprocessen med fokus på intervjuer, search och urval, arbeta nära våra övriga rekryterare / konsultchefer och bli en viktig del av teamet som tillsammans förser våra kunder med IT-konsulter.

Arbetsuppgifter

- Searcha lämpliga kandidater via olika nätverk och sociala medier
- Kontakta potentiella kandidater och marknadsföra våra konsultuppdrag
- Utarbeta jobbannonser och hantera dokumentation kring rekryteringsprocessen
- Intervjua kandidater
- Läsa och selektera ansökningar
- Skriva CV
- Matcha ansökningar med rätt kompetens och erfarenhet mot uppdrag
- Hantera referenter via telefon
- Medverka och vara vårt ansikte utåt på rekryteringsaktiveter vid mässor, skolor m.m.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har erfarenhet alternativt ett stort intresse för IT och vill lära dig mer och utvecklas inom rekrytering. Meriterande är tidigare erfarenhet inom försäljning eller rekrytering, men detta är inget krav. Viktigast är att du har viljan och drivet att lära.

För att trivas hos oss är du prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt, du har en fallenhet för kreativt skrivande samt ett bra sinne för struktur. Det är även av stor vikt att du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor samt att du värdesätter det egna ansvaret för att nå resultat.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i nya, fräscha kontorslokaler i Sundbyberg med närhet till pendeltåg, tunnelbana och tvärbana.

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss redan idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melli Mehmeti på tfn: 0734-159357 eller melli.mehmeti@centric.eu.

 


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

IT-rekryterare

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-11-02

Ansök nu

Dela detta jobb