itjobb.se

Logga

IT-rekryterare till Centric

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

IT-rekryterare till Centric

Har du erfarenhet av IT-rekrytering och vill utvecklas i rollen som rekryterare? 

Vi på Centric söker nu en vass IT-rekryterare till vårt team i Stockholm. Här kommer du att arbeta med alla delar av rekryteringsprocessen med fokus på intervjuer, search och urval tillsammans med ett härligt gäng med mycket värme och humor. 

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

  • Searcha lämpliga kandidater via olika nätverk och sociala medier

  • Kontakta potentiella kandidater och marknadsföra våra konsultuppdrag

  • Utarbeta jobbannonser och hantera dokumentation kring rekryteringsprocessen

  • Intervjua kandidater

  • Läsa och selektera ansökningar

  • Skriva CV

  • Matcha ansökningar med rätt kompetens och erfarenhet mot uppdrag

  • Hantera referenser

  • Medverka och vara vårt ansikte utåt på rekryteringsaktiveter vid mässor, skolor m.m.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering gärna inom IT alternativt erfarenhet av IT, administration eller försäljning och vill utvecklas inom rollen som rekryterare. Vi ser gärna att du har utbildning inom HR, beteendevetenskap eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med search på LinkedIn tidigare. 

För att trivas hos oss är du prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Det är viktigt att du har viljan och drivet att lära dig. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Du har en fallenhet för kreativt skrivande samt ett bra sinne för struktur.

Det är även av stor vikt att du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor samt att du värdesätter det egna ansvaret för att nå resultat. Det är viktigt att du är en god teamspelare, du blir en viktig del av teamet som tillsammans förser våra kunder med IT-konsulter. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig utveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi har kontor i Sundbyberg med närhet till pendeltåg, tunnelbana och tvärbana. 

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss redan idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.

Dela detta jobb

Logga
IT-rekryterare till Centric

Centric Professionals AB