itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-rekryterare till spännande kund i Göteborg

Företag Barona
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-26

Ansök nu

IT-rekryterare till spännande kund i Göteborg

IT-rekryterare till spännande kund i Göteborg!

Brinner du för IT och rekrytering? Är du intresserad av att bygga upp någonting nytt och delta i vår kunds fortsatta tillväxtresa framåt i Norden? Då har vi en spännande roll för dig!

I rollen som IT-rekryterare får du arbeta självständigt med mycket frihet över ditt eget arbete samtidigt som du har stöttning av härliga och drivna kollegor vid din sida. Hos vår kund får du arbeta i en fartfylld arbetsmiljö där de uppmuntrar till nya idéer och innovation och du blir en viktig spelare i ett ambitiöst bolag i tillväxt.

Din roll
Rollen som IT-rekryterare innebär framför allt ett ansvar för rekrytering av olika tekniska roller, som exempelvis onsitetekniker och supporttekniker, men även tekniker inom nät och datacenter, till uppdrag ute hos kund. Du kommer arbeta i en roll som inkluderar varierande och utvecklande uppgifter samtidigt som du bidrar till vår kunds tillväxt i Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen med fokus på search, annonser, urval, intervjuer, referenser och bakgrundskontroller
  • att utveckla kundens rekryterings- och searchprocesser och hitta nya sätt för att attrahera kandidater
  • Bygga, utveckla och upprätthålla kandidatnätverk
  • Samarbeta nära med kollegor, framför allt konsultchefer, för att kunna möta verksamheters och kandidaters krav i rekryteringsprocesserna.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken och förtroendeingivande. Vi tror att du har kunskap om IT och teknik, kanske har du själv arbetat som supporttekniker? Det är såklart ett stort plus med erfarenhet av rekrytering. Vi uppskattar engagemang och innovation i vårt team och vi förväntar oss att god samarbetsförmåga är en given egenskap hos dig. Rollen kräver tävlingsinstinkt, uthållighet och ett genuint intresse för system och digitala rekryteringsverktyg. Du tänker utanför boxen och vågar utmana våra arbetssätt och rutiner och självklart gillar du att skratta och ha roligt på jobbet!

Kvalifikationer

  • Relevant eftergymnasial examen
  • Erfarenhet av eller kunskap om IT och tekniska roller
  • Flytande kunskaper i engelska och svenska
  • Erfarenhet av search/rekrytering är mycket meriterande

Om kunden och uppdraget

Uppdraget startar som ett konsultuppdrag på 3-6 månader via Barona, för att sedan övergå i anställning hos kunden om så båda parter önskar. Barona kan erbjuda tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Kunden sitter i fina lokaler i Mölndal i Göteborg och tillämpar modernt och flexibelt hybridarbete. Kollektivavtal och konkurrenskraftig månadslön samt tillkommande förmåner ingår. Tjänsten är på heltid och tillträds enligt överenskommelse.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men för frågor kring tjänsten kontakta Isabelle Hyllienmark på isabelle.hyllienmark@barona.se
Varmt välkommen med din ansökan idag! Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Dela detta jobb

IT-rekryterare till spännande kund i Göteborg

Barona