itjobb.se

IT-Säkerhetsansvarig till Qlosr

Företag House of Skills
Ort
Utgår

2021-11-05

Ansök nu

IT-Säkerhetsansvarig till Qlosr

Lockas du av att få forma en nyinrättad roll från grunden? Har du erfarenhet och kunskap inom IT-säkerhetsfrågor och är duktig på att bygga upp och forma processer?

Då kan det här vara en perfekt tjänst för dig!

Din resa hos oss:

Som Säkerhetsansvarig hos oss kommer du att ha en viktig nyckelroll i vår organisation och jobba nära alla våra IT-och businessnära avdelningar. Det innebär att du kommer få jobba både strategiskt och operativt med IT-säkerhetsfrågor.

Rollen hos är ny så du har goda möjligheter att vara med och forma den. Här är exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter som vi identifierat:

Ta fram och vidareutveckla processer inom IT-Säkerhet.
Se till att vi är ISO 27001 Compliant. Du blir ansvarig för att vi håller rätt nivå och även ansvara för att ev tillkommande bolag hos oss är ISO-certifierade.
Ta lead på att bygga upp en SOC- funktion – sätta ramar, omfattning och processer för att möta kundernas behov.
Vara rådgivande i säkerhetsfrågor och stötta ledning och organisationen.
Vidareutveckla tjänster inom IT-säkerhet, tex penetrationstjänst.

Vem är du?

Vi tror att du har en bred grundkompetens inom IT-säkerhet och har kunskap om vilka frågor som är aktuella. Du kan antingen ha jobbat som konsult ett par år eller på en SOC på ett större företag som gett dig en god kunskap för vad det dagliga säkerhetsarbetet omfattar.

Du kommer inte vara hands-on hos oss, men vi tror att det är bra om du har kunskap om olika verktyg och områden såsom cybersäkerhet, säker inloggning, brandväggar etc

Det är en stor fördel om du tidigare jobbat med compliance-frågor (ISO) och har förmåga att forma processer.

Du håller dig uppdaterad inom ditt område och är trygg i din kompetens. Du är skicklig på att kommunicera med alla i en organisation och har lätt för att sätta dig in i kundens behov.

Som person är du prestigelös, har ett starkt driv och har en förmåga att sätta dig in i våra kunders behov – vilka tjänster behöver vi utveckla inom säkerhet för att matcha deras krav.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Därför vill du jobba hos oss!

Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi har en fin kultur där teamkänsla och flexibilitet är grunden till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet, vi har en hög medarbetar/kundnöjdhet, som vi är väldigt stolta över. . Hos oss är det ont om mellanchefer men nära till kollegor.

Vi är runt 60 medarbetare och har vårt huvudkontor söder om Stockholm city, vid Telefonplan, med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Ansökan

I denna process samarbetar Qlosr med House of Skills. Vid frågor och ansökan går det bra att kontakta ansvarig Rekryterare Linda Freij på linda@houseofskills.se

Vi ser fram emot din ansökan och går igenom urvalet löpande.

Om företaget

Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden.

Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. Vi har en väl viktig värdegrund och företagskultur, vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det. Välkommen till oss!

Dela detta jobb

IT-Säkerhetsansvarig till Qlosr

House of Skills