itjobb.se

Logga

IT-samordnare till tjänst med en del resande

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

IT-samordnare till tjänst med en del resande

Vi söker nu en IT-samordnare som kan hjälpa till vid olika siter för installationer rent fysiskt och koordinera installatörer och underleverantörer så att arbetet tas framåt.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Description

Du kommer installera utrustning som t.ex. skrivare, datorer, accesspunkter eller vad som nu behövs. Det kan komma installatörer för t.ex. el, konferensrumsanläggningar eller andra områden som du är med och hjälper och koordinerar rätt.

Du spelar även en viktig roll för verksamheten där du behöver lyssna på vad deras behov är och sedan komma med en bra lösning utifrån den portfölj som finns. 

Du är stationerad i Norrköping och uppskattningsvis är 50% av arbetstiden på resande fot till bl.a. följande orter: Göteborg, Örebro, Linköping, Härnösand och Malmö. Vissa arbeten kan utföras med dagspendling men vissa övernattningar finns.

Your profile

Vi söker dig som har erfarenhet av fysisk installation av klienter och tillbehör. Du har mer än gärna några års erfarenhet inom området och som person är du väldigt strukturerad och driven. Här är det du som kommer stå som ansvarig på plats och därför behöver du själv kunna planera och utföra de arbeten som ska göras. Du har därför en mycket hög servicekänsla och vill alltid leverera bästa möjliga resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi ser gärna att du har en utbildning inom IT i bagaget och har du erfarenhet av koordinerande arbete eller arbete som kräver extra ansvar så är det meriterande.

Du ska ha svenskt medborgarskap och även körkort med egen bil. Oftast kommer kollektivtrafik att användas vid de olika resorna eller bil som kund ansvarar för, men det kan finnas tillfällen där du behöver använda egen bil. Självklart så utgår ersättning.

Bakgrundskontroll kommer utföras då arbetet är säkerhetsklassat.

Details

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

​Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

 

Dela detta jobb

Logga
IT-samordnare till tjänst med en del resande

Centric Professionals AB