itjobb.se

Swecon Sverige söker en IT Service Manager PC, Infrastruktur, Telefoni som vill jobba i ett team för att skapa ett effektivt IT stöd till vår medarbetare kring datorer, applikationer, användarsupport, infrastruktur och telefoni. Vi söker dig som brinner för hur IT kan stödja verksamheten och på bästa sätt utveckla vår support och processer för att nå uppsatta mål. Vi kan erbjuda dig en central roll i vårt viktiga förändringsarbete med våra olika applikationer och processer, där du ges möjlighet att själv utvecklas och bidra till Swecons fortsatta framgång.

Du är, i ett nära samarbete med verksamheten, en nyckelspelare i arbetet med att supporta, förbättra, utveckla och effektivisera IT-området. Våra användare är våra servicetekniker, kundmottagare, servicechefer och platschefer. Du driver samt implementerar nya IT- och digitaliseringslösningar samt är support till serviceorganisationen i både vardagliga som strategiska frågor. Du arbetar nära processägare, verksamhetsutvecklare, super users och platschefer samt övriga avdelningar och serviceverkstäder inom hela landet, vilket medför att tjänsteresor med övernattning förekommer. Du ingår i Swecons IT-avdelning som består av fyra erfarna medarbetare. Tjänsten är placerad i Eskilstuna och du rapporterar direkt till bolagets IT-chef. Då vi har systerbolag i Tyskland och Baltikum samt är del av Lantmännen ingår även en hel del samarbete med kollegor utanför bolaget. Många av våra IT-funktioner sköts av centrala funktioner hos Lantmännen IT och andra av externa partners så det är meriterande om du har jobbat i liknande komplexa miljöer.

Vi tror att du för att lyckas i rollen är kommunikativ, pedagogisk, förtroendegivande och utåtriktad.. Du har tidigare erfarenheter av både större som mindre projekt utifrån ett nära samarbete med flera eller olika delar av verksamheten. Du har relevant utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker, IT support. datatekniker. Du har mycket goda tekniska kunskaper i IT-området (PC, Infrastruktur, Telefoni) och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi håller på med ett byte av ERP system till Dynamics 365 varför erfarenhet av implementering av ERP system i en större organisation är mycket meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 Januari.

 

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:

IT-chef Swecon Anläggningsmaskiner AB, Henrik Sandberg +4610 556 3242
Monica Strömberg, fackligt ombud Unionen, telefon 010-556 34 66

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).

IT Service Manager, Eskilstuna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb