itjobb.se

IT + Service = Sant

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-11

Ansök nu

IT + Service = Sant

The IT department of Arvato Financial Solutions Nordics is a support function that contributes to the company's success by providing the organization with well-functioning systems and secure server solutions. The IT organization is located in various countries, in Sweden 20 employees are placed in Varberg,

Vi tror att du är den där personen som dina kollegor, släkt och vänner alltid vänder sig till när något med tekniken krånglar. Ditt intresse för IT är genuint och datorn är för dig ett vant arbetsredskap. Att hjälpa andra faller sig naturligt för dig och du gillar att leverera service.

Detta gör att rollen som IT-supporttekniker på Arvato är klippt och skuren för dig.
Vi ser fram emot din ansökan!

Rollen omfattar

  • Att hantera supportärenden inkomna via Service Desk eller telefon
  • Att ge support gällande applikationer och Office365
  • Att konfigurerar och underhålla datorenheter
  • Att administrera AD-domäner och lägga upp användare/behörigheter i system
  • Att ge support gällande Cloud migration och tjänster

 

Jobbet är ditt om…

  • Du har en grundförståelse för IT-utrustning
  • Du känner till och förstår Office-applikationer
  • Du har ett servicetänk i allt du gör
  • Du kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska, både i tal och skrift

 

Det är extra meriterande om du tidigare arbetat i en teknisk first line, har dokumenterad IT-kunskap och/eller har erfarenhet av att arbeta i en kundtjänst.

Vi erbjuder dig också möjligheten att bredda dina kunskaper inom IT samt fördjupa dig i de områden som just du brinner mest för. Flera medarbetare har börjat i supporten och arbetar idag mer specialiserat mot exempelvis drift, nätverk och servrar.

 

Vilka är vi?

Arvato är ett internationellt bolag inom fintech-branschen som levererar fullskaliga lösningar till företag, inom faktura och inkasso. IT är en kritisk supportfunktion inom bolaget som driftar och utvecklar våra affärssystem men även underhåller IT-infrastrukturen för våra bolag i Norden samt Nederländerna och Tyskland.

I Varberg har IT sitt huvudsäte med ett gäng på 20 personer uppdelade inom olika arbetsområden. Den IT-supporttekniker vi letar efter nu tillhör Joakim Nyhs gäng som hanterar Infrastrukturen och levererar IT support till verksamheten. Här finns kollegor med stor kompetensbas att lära sig ifrån och många möjligheter att utvecklas inom både bolag och avdelningen.    

Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 17 länder och är fler än 7.500 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan, såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av förfallna fordringar och inkasso. Läs mer om Arvato på www.arvato.se.


Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Omgående, efter överrenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Varberg
Län    Hallands län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/14
Kontakt    
Joakim Nyh - Director of IT Infrastructur, -730 55 06 17
Malin Apelqvist - HR Manager, 0704-27 94 52
Publicerat    2019-10-11
Sista ansökningsdag    2019-11-11

Dela detta jobb

IT + Service = Sant

Arvato Finance AB