itjobb.se

Till vår konsultverksamhet söker nu Centric en IT-specialist inom Applikationsdrift.

Just detta uppdrag är hos en av våra kunder i Göteborg. Tillsammans med dina kollegor kommer du att spela en viktig roll i verksamhetens fortsätta utveckling framåt. I och med en höga krav på digitalisering ställs allt högre krav på verksamhetens alla applikationer och system. Därav behöver teamet förstärkning av ytterligare en kollega med placering i Göteborg.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att i ett tidigt skede vara med och planera, implementera, kontinuerligt drifta, uppgradera, förbättra, analysera och följa upp verksamhetens stödsystem. Du kommer att tillsammans med dina kollegor ta fram standardiserade arbetssätt och rutiner som underlättar för kund att göra beställningar mot verksamheten. Höga krav ställs på kvalitetssäkring och spårbarhet när det gäller både system och dokumentation.

Du kommer även att fungera som stöd vid incidenthantering och driftsrelaterade applikationsfrågor i 3rd line. Teknikområden som ingår är bland andra MS Windows, MS SSQL, MS IIS och Unix/Linux.

Din profil och kvalifikationen

- Erfarenhet av stora och komplexa driftmiljöer
- Virtualiseringsplattformar
- Windows Server och operativsystem
- DNS, Active Directory
- Power Shell
- Linux/Unix
- Microsoft IIS
- Microsoft SQL Server

Meriterande
- IaC (Infrastructure as Code)
- F5
- Oracle
- ITIL
 Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är initiativrik, ansvarstagande och har förmågan att hantera flertalet ärenden och kontaktytor på en och samma gång.
 Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-konsult, drift, drift-tekniker, applikationsdrift, applikationskonsult, Linux, Unix, MS SQL Server, konsult, Consultant, Göteborg.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

IT-specialist inom Applikationsdrift

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb