itjobb.se

Logo

IT-specialist inom e-fakturautrullningar till spännande bolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

IT-specialist inom e-fakturautrullningar till spännande bolag

För vår kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av arbete med e-fakturautrullningar i små och medelstora bolag i Sverige för ett kortsiktigt och spännande uppdrag. Du kommer att sitta i kundens faktureringsenhet på deras ekonomiavdelning. Kunden har idag ett stort antal e-fakturakunder och får kontinuerligt nya. Ditt arbete kommer innebära att upprätta en struktur, process och felhanteringssystem för e-fakturering. Du kommer vidare att skapa underlag och verktyg för den interna processen när verksamheten beställer nya e-fakturauppsättningar för nya kunder. Är du som person driven och brinner för att skapa struktur och förbättra interna processer? Har du vidare tidigare erfarenhet av arbete med e-fakturahantering? Då kan det här vara en strålande chans för dig att få utmanas och utvecklas i en ny rolig roll hos vår kund! 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en IT-specialist för ett uppdrag på 1-2 månader. Du kommer att arbeta med att skapa struktur, underlag och verktyg för den interna processen när verksamheten beställer e-fakturauppsättningar för nya kunder. Vidare kommer du att upprätta ett felhanteringssystem för de fall då kunder har frågor eller lämnar klagomål på digitala fakturor. Du kommer till stor del att ha administrativa arbetsuppgifter med inslag av projektledning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att: 

- Följa upp att beställningar matchar kundens behov.

- Säkerställa att verksamhetssystemets output i XML-format matchar kundens behov samt etablera rutiner kring detta. 

- Stämma av att e-fakturor går igenom samt att kunden inte missat något i sin underlagsbeskrivning samt etablera rutiner kring detta. 

- Agera bollplank mellan fakturaenhet och CFO angående e-fakturahanteringen. 

Vidare kommer du att stötta andra i teamet och "IT 2:nd line" i att ekonomiavdelningen från och med uppdragets avslutande äger, förstår och ansvarar för etablering och felsökning av e-fakturafrågor. 

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och trivs med att ha ordning och reda omkring dig. Du är driven och ansvarsfull i ditt arbete. Du har tidigare erfarenhet från tidigare roll inom e-fakturahantering och trivs i rollen som projektledare och bollplank. Vidare tror vi att du brinner för att skapa och upprätta interna processer och rutiner. Du har en god förmåga att sätta dig in i nya system och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Det är vidare meriterande med utbildning inom IT, ekonomi och/eller administration. 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som IT-specialist hos vår kund för ett uppdrag på 1-2 månader. Tjänsten innebär en omfattning på 50-100% enligt överenskommelse. 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Dela detta jobb

Logo
IT-specialist inom e-fakturautrullningar till spännande bolag

Jurek Bemanning