itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-specialist till framgångsrikt mjukvarubolag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

IT-specialist till framgångsrikt mjukvarubolag!

Vill du bli en del av ett globalt bolag som levererar mjukvarulösningar till många välkända företag runt om på jorden? Vi ser gärna att du trivs med att arbeta flexibelt i ett högt tempo, både i team och självständigt. Läs mer nedan och ansök redan idag!

Om tjänsten

Vår kund är ett globalt bolag som levererar mjukvarulösningar till många välkända företag runt om på jorden. De är för närvarande ett team på fem personer med mycket hög kompetens inom olika IT-områden, vilket möjliggör en kvalitativ introduktion och starka utvecklingsmöjligheter i såväl nya områden som inom dina befintliga färdigheter. Teamets arbete är mycket flexibelt med högt tempo, och för att trivas i rollen behöver du känna dig trygg med att arbeta både i team och självständigt. IT Operations-teamet är involverat i de flesta av de aktiviteter som vår kund är involverad i så du kommer att lära känna många människor och behöver vara bekväm med alla sociala aspekter som följer med det.

Som IT-specialist kommer du att ansvara för IT-helpdesk för alla företagets användare men också utmanas med uppgifter och projekt som förbättrar och utvecklar IT-funktionalitet, tjänster och infrastruktur. Vår kund letar kontinuerligt efter nya sätt att göra deras användares vardag både enklare och säkrare och här får du möjlighet att arbeta inom områden som påverkar hela företaget och ta ansvar för att leverera lösningar mot organisationen.

Du kommer att få möjlighet att arbeta med:

 • Active Directory, Google Workspace, Office 365,
 • Windows/Linux operativsystem, Microsoft Azure,
 • Amazon Cloud, Jira, Confluence, Lucidchart, Powershell,
 • Deployment, Fortinet brandväggar, Slack mm.

Du erbjuds

 • En roll där du på riktigt får kombinera din förståelse för människan och IT

 • Möjligheten att jobba i ett globalt bolag med kollegor från olika bakgrunder

 • Att på sikt växa inom ett bolag som satsar på sina medarbetare

Denna roll är initialt ett konsultuppdrag där du anställs av Academic Work och arbetar ute hos vår kund. På sikt är ambitionen att du ska anställas direkt av vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har två års arbetserfarenhet av en roll som IT-tekniker i en komplex IT-miljö
 • Har grundläggande kunskaper i några av de plattformar och mjukvaror nämns ovan
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skift, då båda språk används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i projekt eller större tekniska problem med intressenter och leverantörer.

Som person har du stor nyfikenhet för problemlösning och tycker om att skapa starka relationer med kunder. Du är noggrann och har ett öga för detaljer och kvalitet. Då det är en IT-avdelning som älskar att driva och hitta lösningar, behöver du ha samma tankesätt och agera lagspelare.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

IT-specialist till framgångsrikt mjukvarubolag!

Academic Work