itjobb.se

IT-SPECIALIST TILL UNILABS STOCKHOLM!

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-08-12

Ansök nu

IT-SPECIALIST TILL UNILABS STOCKHOLM!

VAD

Unilabs är organiserat i en central system- och förvaltningsorganisation för IT-applikationsstöd inom laboratoriemedicin. Gruppen ansvarar för support, utveckling och förvaltning av laboratoriedatasystemen och tillhörande komponenter inom laboratoriemedicin. En viktig del i arbetet utgörs av olika typer av integrationer, dels mot våra kunder men också mellan instrument och laboratoriedatasystem.

Som IT resurs bidrar du med din kunskap i verksamhetsutvecklingsarbetet inom de olika specialområdena klinisk kemi, serologi och mikrobiologi och dess behov av IT stöd. Du arbetar inom en förvaltningsorganisation såväl som i en projektorganisation. Unilabs Sverige AB är del av Unilabskoncernen så inom IT samarbetar vi inom Region North ( Sverige, Norge, Danmark, Finland och England.)

VEM

För att lyckas i rollen behövs IT kompetens företrädelsevis inom hälso- och sjukvård. Vi söker dig som idag arbetar som IT tekniker, medicintekniker eller systemadministratör antingen det är inom laboratoriemedicin, läkemedels- eller livsmedelsindustri, eller annan hälso och sjukvårdsrelaterad verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du trivs med nya utmaningar och som person är du strukturerad, nytänkande, problemlösande samt initiativtagande. Du arbetar självständigt men kan samtidigt på ett prestigelöst sätt arbeta i grupp.

Du har dessutom:

Högskoleutbildning eller annan utbildning inom ITNågra års arbetslivserfarenhet med IT-inriktningLätt att samarbeta med och delar med dig av dina kunskaperGod kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Behärskar engelska i tal och skrift

Tidigare erfarenhet av projektledning samt erfarenhet av IT-arbete från laboratorierelaterad verksamhets eller diagnostikinstrument ses som meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

VAR

Här på Unilabs Laboratorie IT arbetar vi i en central system- och förvaltningsorganisation för IT-applikationsstöd och teamets medarbetare är fysiskt lokaliserade till våra kontor i Skövde, Eskilstuna och Stockholm.  Din placering blir i Stockholm på Huvudkontoret i Solna.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 900 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta IT-Enhetschef Christina Lundqvist på mailadress christina.lundqvist@unilabs.com eller telefonnummer 070-238 2174 alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

IT-SPECIALIST TILL UNILABS STOCKHOLM!

Unilabs