itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-strateg

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

IT-strateg

Vill du vara med och bidra till att vidareutveckla ett hållbart samhälle med trygghet och tillväxt? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare.

Som IT-strateg är du med och påverkar framtiden inom IT. Med nyfikenhet, engagemang och teamkänsla utmanar, utvecklar och möjliggör IT för regionen, invånarna och medarbetarna.

Ditt uppdrag
Vi söker en IT Strateg som med stor samarbetsförmåga, eget driv, hjärta och hjärna vill utvecklas och utveckla oss. Du kommer vara ansvarig för avdelningen IoC:s strategier kring upphandlingar och även sätta en ny struktur kring detta för att möta framtidens digitalisering inom VGR.

Du är med och ser till att den teknik och de lösningar som tas in matchar vår IT-miljö, är säker och hållbar över tid. Du kommer arbeta i en organisation där det händer mycket inom den tekniska utvecklingen och där vi står inför utmaningen att gå från gamla till nya verksamhetssystem. I takt med detta kommer du att vara en viktig del i vår utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss finns engagemang, vilja och mod, handlingskraft, framtidstro samt en stor portion humor. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter på en målorienterad, förändringsinriktad och händelserik arbetsplats där du som medarbetare har möjlighet att bidra till utvecklingen och skapa mervärde för verksamheten. Vi strävar efter att ligga i framkant, och viljan att förändra och förändras är stor. 

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

Vem är du?
För att lyckas i din roll tror vi att du har en relevant högskoleutbildning eller kompetens som kan bedömas likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet från arbete med IT-strategiska frågor och/eller verksamhetsutveckling baserad på IT. Du har mer än 10 års erfarenhet av att arbeta på strategisk nivå och flerårig dokumenterad erfarenhet av privata och offentliga upphandlingar.

Du har god samarbetsförmåga, ett coachande och lösningsfokuserat förhållningssätt och kan motivera kollegor att arbeta åt samma håll. Du är affärsmässig, ansvarstagande och van vid att strukturera dina arbetsuppgifter så att de kommer i mål. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och har ett professionellt bemötande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och är bekväm med att genomföra presentationer för såväl mindre som större grupper. Du anpassar din kommunikation efter målgrupp och sammanhang.

Tjänsten kan komma att bli säkerhetsklassad.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner och verksamhet

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

IT-strateg

Västra Götalandsregionen IT