itjobb.se

logga

IT student - search

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-14

Ansök nu

IT student - search

Extra jobb – väx med oss inom IT

Vill du vara med och fortsätta utveckla Modis konsultverksamhet? Har du vad som krävs för att attrahera och matcha framtidens talanger? 

Läs då vidare!

Vad kommer du att jobba med?

Modis är på en tillväxtresa i Sverige och nu ska vi växla upp tempot i Östergötland!

Vi söker dig som vill jobba extra,  förslagsvis är du studerande inom IT/Engineering, med starkt intresse av teknik i kombination med människor. Vi söker en driven person, som gillar högt tempo, snabba beslut och att ha kul på jobbet.

Uppgiften är att utveckla vår konsultverksamhet inom IT & Engineering tillsammans med oss, med våra konsulter och kunder.

Du kommer ansvariga främst för kontakten med våra kandidater. Du ansvarar för delar av rekryteringsprocessen vilket innebär arbete inom kandidatattraktion, kravprofilstagning hos kund, annonsering, urvalsarbete, intervjuer, referenstagning, personbedömning samt löpande kontakt med kunder och kandidater.

Vem är du som person?

Vi söker dig som drivs av ständig utveckling. Du vill göra skillnad! Du är social och har en naturlig känsla för införsäljning. Ett bra kontaktnät inom Modis verksamhet är meriterande.

Vilka är vi?

Modis är ett globalt konsultbolag med kontor i över 30 länder. I Sverige har vi varit etablerade sedan 2017 med stark tillväxt. Modis Region Northen Europé är idag 3 500 konsulter,  varav Sverige är idag 250 konsulter som hjälper oss att göra skillnad.

Vi på Modis strävar ständigt efter att hjälpa våra konsulter att uppnå karriärmässig framgång. Genom att tillhöra oss på Modis kommer din vardag vara varierad med ständigt nya utmaningar. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Modis ingår i Adecco Groups, som är en av världens största arbetsgivare, med över 600 000 anställda.

Är du vår nästa kollega?

Ta chansen och bli en del av Modis spännande resa i Sverige. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

logga
IT student - search

Modis Sweden AB