itjobb.se

IT-student som vill arbeta med support!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

IT-student som vill arbeta med support!

Är du student och vill säkra extrajobbet för hösten redan nu? Är du lösningsfokuserad och vill utvecklas både inom dina tekniska kunskaper men också pedagogiska förmåga? Då ska du läsa vidare. Vi söker just nu en student till en deltidstjänst hos en av våra kunder i Umeå. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Om tjänsten

Academic Work söker en student som vill arbeta på deltid hos en av våra kunder i Umeå. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att anställas av Academic Work men arbeta ute som konsult hos kund från och med augusti. Uppdraget kommer att vara på deltid fram till december men med goda möjligheter till förlängning.

Organisationen tillhandahåller support på de vanligaste programvarorna från Microsoft och Adobe, men även för webb som består av CMS, lär-, samarbets- och portalplattform, samt ett flertal expertsystem utöver Active Directory och Exchange. .

Arbetsuppgifter

I första hand handlar uppdraget om bemanning av vår kunds Servicedesk och IT-support till användare. Arbetsuppgifterna varierar i detalj men den gemensamma nämnaren är att du ger service inom IT och hjälper användaren med problemlösning.

I din roll kan det också bli möjligt att på sikt arbeta med uppdrag inom IT-stöd med mer avancerad felsökning och administration.

Vi söker dig som

  • Läser en pågående eftergymnasial utbildning inom IT/teknik och har minst ett år kvar av dina studier
  • Grundläggande kunskaper inom felsökning inom Windows- och Mac OS-miljö
  • Goda kunskaper i svenska då det krävs i dagligt arbete

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service eller support och gärna inom IT- eller teknikområdet. Det viktigaste i den här rollen är att du gillar att ta ansvar, är nyfiken och är bra på att dokumentera ditt arbete. Som person är du också:

  • Stresstålig
  • Flexibel

ÖVRIG INFORMATION

Start: Augusti

Omfattning: Deltid, cirka 10 h i veckan

Placering: Umeå

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Du kommer få veta mer om kunden om du går vidare till nästa steg.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Dela detta jobb

IT-student som vill arbeta med support!

Academic Work