itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

IT-support och drifttekniker till Norden Machinery AB i Kalmar

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

IT-support och drifttekniker till Norden Machinery AB i Kalmar

Om företaget
Norden är världsledande inom tillverkning av tubfyllningssystem. Varje år levereras ca 150 maskiner över hela världen och idag finns ca 5 000 maskiner i drift. Norden omsätter ca 750 MSEK och har drygt 300 medarbetare i Kalmar där tillverkning av maskinerna sker. Norden ingår i den italienska gruppen Coesia.
Läs gärna mer om oss här: www.nordenmachinery.com

Nu erbjuder vi en spännande roll med stort ansvar i ett internationellt och tekniskt ledande maskintillverkningsföretag. Har du erfarenhet inom IT och ett genuint intresse inom området kan det här vara jobbet för dig!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som IT-tekniker inom support och drift har du och dina kollegor i teamet ett brett ansvar där fokus ligger på support och drift. Supporten mot slutanvändare sköts via vårt ärendehanteringssystem Service Now. Du har även ansvar för drift och konfiguration av IT-infrastrukturen (Servrar, Nätverk , Office 365).

Ärenden varierar i karaktär och kan handla om uppdatering av programvaror, felsökning av hård- och mjukvara i klientdatorer samt servrar, nätverksenhter (switchar, routar, brandväggar), samt Office 365.

Fokus ligger alltid på att hjälpa slutanvändarna att kunna utföra sitt arbete så effektigt som möjligt med hjälp av rätt konfigurerad hård- och mjukvara. Genom din goda service samarbetar du mycket med interna kollegor. Det kan t ex vara de tekniska säljarna, projektledare, kontstruktörer som behöver din hjälp. Din prestigelöshet gör att du kan hjälpa interna kollegor med alla slags problem eller frågor gällande IT, högt som lågt.


Din profil
Du har minst en eftergymnasial utbildning inom IT eller annat relevant område och gärna ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du har kunskaper/erfarenhet inom:
• Slutanvändarsupport med hjälp av ärendehanteringssystem
• Servervirtualisering med VMware
• Grundläggande nätverkskonfiguration av Switchar, Brandväggar, WIFI
• Windows Server (Active Directory/DNS/DHCP/Group Policy)

Meriterande kunskaper:
• Deployment med Microsoft SCCM
• Administrering av Office 365 och dess komponenter (Exchange, Intune, Azure, Sharepoint)
• Kunskaper eller erfarenhet av utveckling i Sharepoint Online samt Power Automate
• Backuphantering
• Powershell
• Övervakning av nätverk,hårdvara,mjukvara (Nagiosbaserad eller liknande)

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

I rollen som IT-tekniker tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgfter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är engagerad och räds inte att ta egna initiativ för att lösa problem. Som person är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Din tydliga kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att samarbeta med dina interna kollegor som behöver din hjälp. Vidare är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden för ditt arbete framåt.


Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072–090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast den 21 september 2022. Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag!

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Välkommen med din ansökan!


Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
IT-support och drifttekniker till Norden Machinery AB i Kalmar

Premier Service AB